Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Camping Livia din Borșa grade grade grade

Borșa, str. Gârlei, nr. 31 -
Nota 10.0 / 32 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Closca Marian din Constanța
nota: 10
schedule 08.01.2024
Zona frumoasa, gazde primitoare, curățenie, ciubăr, grătar, spațiu de joaca copii, palinca din partea casei, parcare, camere mari cu bai separate și tot ce îți dorești, un loc in care te reîntorci garantat și vara și iarna, zone multe de vizitat, drumeții in apropiere, mocănița Maramures, pârtie in Borsa, telescaun, pârtia Prislop și biserica, Cascada cailor și multe alte activități pentru toate vârstele.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
   Victoria Bulgaru din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 10.12.2023
Pensiunea a fost foarte incapatoare pentru un grup de prieteni dornici de munte, chef, etc. Locatia este perfect pentru ascensiunea spre Varful Pietrosu. Am avut la dispozitie 2 bucatarii dotate cu de toate si un living incapator. Am petrecut cu de toate un weekend prelungit de 1 Decembrie si cu singuranta o sa mai caut sa ne cazam aici.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
   Szabolcs Levente Kiss din Catalina
nota: 10
schedule 30.08.2023
O locație excelentă, pentru care cuvintele sunt prea puține. Gazdele merită toată aprecierea mea, atât pentru cazare cât și pentru primirea pe care o primim de câte ori le trecem pragul. Nu este prima oară când suntem cazați la ei, dar pot spune că pentru noi e pensiunea pe care nu o vom ocoli ori de câte ori mergem în zona Borșa. Sunt așezați într-o zonă excelentă, grătar, ciubăr, magazin, condiții de cazare excelente și bineînțeles, palinca este din partea casei la discreție.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
   Iuliana din Pascani
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 27.08.2023.
Locatia superba - la poalele muntelui Pietrosu. Camere cu baie proprie, bucătărie, gratar, ceaun, ciubar, loc de camping cu baie amenajata exterior, parcare, magazin tot ce îți dorești pentru a avea momente de neuitat. Dar ceea ce este mai important - gazde de nota 20.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
   Razus Alexandru din Drobeta Turnu Severin
nota: 10
schedule 22.08.2023
A fost foarte frumos, oamenii sunt foarte amabili și prietenoși. Ne-au primit cu palinca și cu voie buna. O sa ma întorc cu drag la dumneavoastră, când o sa mai am drum. Camere spațioase, curate și moderne. Recomand cu toată încrederea. Atracțiile tursistice foarte aproape de proprietate, plus magazine și restaurante care sunt la 10 minute de mers cu mașina, pana la mocănița sunt 3 km iar pana la Cascada Căilor undeva la 2,7 km, un loc deosebit unde o sa ne intoarcem in aceasta iarna.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim, vă așteptăm cu drag!
   Spataru Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.08.2023
Am petrecut o saptamana in august 2023 la pensiunea Livia, si pot spune ca a doua oara tot aici m-as intoarce. Locatia are absolut tot ce este necesar atat pentru o sedere de 2-3 zile, cat si pe termin lung. La parterul vilei se gaseste un magazin foarte bine aprovizionat.
Curtea este generoasa, au loc pentru gratar/foisor, hamac, masa de ping pong, ciubar.
Gazdele sunt de nota 1000, foarte amabili amandoi si te ajuta cu orice ai nevoie.
Cu siguranta ne vom revedea si pe timpul iernii!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos, vă mai așteptăm cu drag!
   Simi din Cluj
nota: 10
schedule 08.01.2023
Pensiunea este super din toate punctele de vedere, curățenie, amenajata frumos, tot ce ai nevoie sa petreci un weekend excelent. Gazda a foarte primitoare si serviabila cu tot grupul. O sa ne întoarcem, cu mare drag, de câte ori vom ajunge în zona! Felicitări!!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos,vă mai așteptăm cu drag!
   Steopan Razvan din Bistrita
nota: 10
schedule 08.01.2023
Recomand. Totul este bine organizat, gazdele foarte primitoare, locația foarte frumoasa. Ciubarul foarte mare, grătar, ceaun, totul va este pus la dispoziție. Gazdele au magazin în caz ca aveți nevoie de ceva. Pensiunea bine întreținută, foarte curata, fiecare dormitor separat.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
   Cristiana din Sibiu
nota: 10
schedule 29.08.2022
Gazde foarte primitoare, pensiunea foarte curata, iar pe langa asta am avut pus la dispozitie tot ce aveam nevoie (veselă, aragaz, frigider, etc). Ne-au facut mini-vacanta mai placuta. Localizarea pensiunii aproape de mănastire (2 km), se poate urca la manastire pe jos printre peisaje desprinse din picturi. Recomandam cu drag!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos,vă mai așteptăm cu drag!
   Laura Mariana din Brăila
nota: 10
schedule 22.08.2022
A fost ceva superb, aerul curat, am fost primiți cu multa căldura, a fost cea mai buna vacanta a mea de pana acum! ciubărul a fost încălzit și a fost foarte relaxant, camere curate, bucătărie utilata complet pentru a găti, plinca foarte bună! Cel mai probabil vom reveni și pe timpul iernii, deoarece ne-am simțit extraordinar! Nota 10+ de la noi! Mulțumim pentru amabilitatea dumneavoastră!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos,vă mai așteptăm cu drag!
   Raluca din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.07.2022
Am stat 4 zile cu cortul si ne-am simtit foarte bine. Locatia are tot ce iti doresti, de la foisor, gratar, ceaun, ciubar, magazin alimentar. Este foarte aproape de traseul Pietrosul Rodnei.
Gazdele sunt foarte primitoare si ne-au oferit tot ce am avut nevoie, inclusiv palinca buna de mere.
Vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos,vă mai așteptăm cu drag!
   Nicoleta din Iasi
nota: 10
schedule 04.02.2022
Totul e la superlativ! Conditii de cazare foarte bune, curatenie, liniste, totul e aranjat cu bun gust. Raport calitate - pret superioare turismului romanesc. Gazdele au fost foarte primitoare si atente cu clientii.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos,vă mai așteptăm cu drag!
   Emil Dobos din Iași
nota: 10
schedule 24.01.2022
Gazde exemplare care ne-au pus la dispoziție tot ce am avut nevoie. Loc de grătar, ceaun și ciubăr la locație condiții excelente, foarte curat și cald. Raport preț calitate excelent! Zona foarte frumoasă, mai ales iarna.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos,vă mai așteptăm cu drag!
   Elena Marian din Tg Neamț
nota: 10
schedule 16.01.2022
Abia ne-am întors de ka pensiunea Livia!
Totul a fost foarte frumos și curat. In ciuda frigului de afară, in pensiune a fost foarte cald. Mulțumiri doamnei Livia pentru tot!
Un mare plus este faptul ca pensiunea se află într-o zonă liniștită.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos,vă mai așteptăm cu drag!
   Renata din Satu Mare
nota: 10
schedule 11.01.2022
Revelionul l-am petrecut la aceasta pensiune, gazdele sunt foarte primitoare. Am fost si la alte pensiuni dar cu asa persoane nu m-am intalnit. La sosire am fost primiti cu paine calda de casa, placinte cu cascaval, platou taranesc, fiind exceptionale. Ciubarul era pregatit in fiecare seara de gazde. Daca ai avut nevoie de ceva, te-ai putut aproviziona din magazinul pensiunii. Peisajul fiind minunat, chiar a nins pe perioada respectiva. Pensiunea de nota 10*.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim,vă mai așteptăm cu drag!
   Alexandra din Sibiu
nota: 10
schedule 10.01.2022
Foarte frumos, gazda amabila si primitoare, camere curate. Am fost 4 familii cu copii si nu ne-a lipsit nimic. Ciubarul a fost excepțional. Ne-a facut d-na si paine de casa foarte bună, mâncarea la fel. Zona este foarte frumoasa cu obiceiuri frumoase.
Multumim, a fost un concediu reușit.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim,vă mai așteptăm cu drag!
   Grigore Pirvu Carmen din Selimbar
nota: 10
schedule 27.12.2021
Pensiunea este foarte primitoare, călduroasă și curata. Presiunea la apa este foarte bună și apa calda pentru dus la discreție. Magazin alimentar la parterul pensiunii. Ciubar cu apa calda din care nu îți vine sa mai ieși cu orele.
Răspunsul unității:
Va multumim,va mai asteptam cu drag!!!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Stan Andra din București
nota: 10
schedule 15.08.2021
Am campat cu cortul aici pentru 5 nopti si a fost foarte bine. Toate facilitatile, liniste si intimitate. Cocosii ce mai cantau, dar pentru noi nu a fost deranjant.

Avantajul a fost ca am avut si oua proaspete de la gaini pentru un mic dejun satios inainte de a pleca la pas spre lacul Iezer si varful Pietrosu.

Gazdele foarte cumsecade. Ne-am simtit ca acasa. Ciubarul merge de minune, mai ales dupa o zi de drumetie.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim, vă mai așteptăm cu drag!
   Ianc Gheorghe din Mangalia
nota: 10
schedule 14.08.2021
Totul a fost foarte bine, camere curate, apa calda permanent, oameni calzi, mereu deschiși pentru a te ajuta și a te informa, ciubarul a fost excelent, le plăcut foarte mult la copii, iar pentru părinții tuica din partea casei a fost foarte tare, va mulțumim ne revedem la anul.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, vă mai așteptăm cu drag!
   Mirela din Iasi
nota: 10
schedule 09.08.2021
O pensiune noua și curata, unde proprietarii sunt tineri, ospitalieri și atenti să nu îți lipsească nimic.

E bine ca au magazin in curte și nu îți lipsește nimic.

Băutura rece și tot ce doresti.

Cafeaua a fost din partea casei și îi mulțumim.

Bineînțeles că nu lipsește nici pălinca, care este tot din partea casei (cine doreste).

O oaza de relaxare într-un loc deosebit.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim, vă mai așteptăm cu drag!
   Dana din Constanța
nota: 10
schedule 31.07.2021
O oaza de liniște și relaxare. Camere confortabile și foarte curate. După drumeție pe vf. Pierosul/Cascada Cailor, te poți relaxa în apa calda a ciubarului.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim, vă mai așteptăm cu drag!!!
   Nicoleta N din Aiud
nota: 10
schedule sejur: 08.07.2020 - 12.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiune minunata! Condiții foarte bune de cazare, camere curate, filigorie, loc de joaca pentru copii, ciubăr cu apa calda. O zona linistita Unde poți sa îți petreci in zilele de concediu. Recomand cu mare drag!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, vă mai așteptăm cu drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Gruita din Aiud
nota: 10
schedule sejur: 29.06.2020 - 04.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Siguranta maxima ce am simtit-o dpdv a curateniei dezinfectiei recomandari igiena
Locatia este una exemplara intr-o zona exemplara
Proprietarii sunt tineri si foarte prietenosi
Noi calatorim foarte mult dar ca la Prnsiunea Champing Livia nu am mai intalnit sunt maxim de seriosi si atenti oaspetii
Recomand cu responsabilitate maxima
thumb_down
Aprecieri negative:
Sa se extinda cu mai multe locatii sa se bucure mai multa lume de ospitalitatea lor exemplara
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, vă mai așteptăm.
poze recenzie poze recenzie
   Gavrilas G din Aiud
nota: 10
schedule sejur: 26.06.2020 - 30.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie extraordinar de frumoasa, perfect pemtru o familie cu copii
- Ciubarul cu apa calda aduce un plus de relaxare dupa o plimbare la obiectivele turistice (numeroase)
- Gazdele sunt o famile foarte primitoare si amabile
- Este al 3 - lea an de cand le calc pragul si am sa mai revin de cate ori am ocazia.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, vă mai așteptăm cu drag!
   Daniela din Constanța
nota: 10
schedule sejur: 01.09.2018 - 02.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiune nouă, curată, aflată într-o zonă liniștită. Un loc frumos, cu oameni ospitalieri, atenti la nevoile clientilor, intr-un cuvant....minunati.
Răspunsul unității:
Mulțumim, vă mai așteptăm.
   Mirela M din Clinceni
nota: 10
schedule sejur: 01.06.2018 - 05.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand cu încredere ,pensiunea se află într-o zonă superbă, proprietarii foarte ospitalieri ,primitori răspund mereu orcărei cereri,adevăraţi Maramureşeni, curăţenie 10+, bucataria utilata cu tot ce trebuie, plita, frigider, filtru cafea, cuptor microunde, vase(oale, ibrice de mai multe dimensiuni, farfurii, cani, pahare, tacamuri), nu lipsea nimic.Mulţumim doamnei Livia şi domnului Sorin pentru tot şi vom reveni mereu cu plăcere.Nota 10
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem
Răspunsul unității:
Multumim,va mai asteptam
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Teodora din Cluj Napoca
nota: 10
schedule sejur: 01.02.2018 - 03.02.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este superba, camerele foarte curate, bucataria complet utilata cu tot ce trebuie, curte mare cu foisor si loc de joaca pentru copii. Gazdele foarte vesele si primitoare. Este perfect pentru un concediu relaxant la munte.
Răspunsul unității:
Multumim,va mai asteptam
   Paul din Aiud
nota: 10
schedule sejur: 22.07.2017 - 28.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este superba, gazde extraordinare, pensiunea frumoasa si ingrijita, cu toate dotarile necesare unui sejur complet.
Este o pensiune noua, frumoasa, bine amenajata, cu camere mari, curate si confortabile. Pe langa aceste aspecte pe care ar trebui sa le indeplineasca orice unitate, diferenta o fac oamenii. O familie foarte frumoasa, oameni calzi, primitori si serviabili care sunt foarte atenti la detalii. Pensiunea are o curte cu spatiu verde, unde este amplasata o filigorie; aici se poate gati, sta si relaxa in aer liber.
Este destinatia ideala pt cateva zile de concediu intr-o zona frumoasa de munte, departe de forfota orasului.
O recomand cu mare incredere!
Răspunsul unității:
Multumim,va mai asteptam
   Stela din Tirgu Mures
nota: 10
schedule sejur: 03.11.2016 - 06.11.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pe parcursul sejurului la Borsa, am avut sentimentul ca am "ajuns" acasa. Proprietarii, 2 tineri simpatici si harnici, ne-au facut sa ne simtim extraordinar si au fost mai mult decat disponibili sa ne raspunda la orice solicitare pe parcursul sejurului. Pensiunea este noua, iar raportul calitat/pret este optim. Pensiunea este usor de gasit, aflata la strada, dar totusi departe de agitatia si centrul localitatii. Detine mai multe camere si un loc comun dotat cu de toate pentru luat masa. Camera a fost curata si eleganta. Recomand cu caldura.
Răspunsul unității:
Multumim,va mai asteptam
   Emanuel din Ciumbrud
nota: 10
schedule sejur: 06.10.2016 - 07.10.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand cazarea la Pensiunea Livia, deoarece proprietarii iti ofera un mediu in care sa te simiti cu adevarat ca esti in locul potrivit de a petrece cateva zile de relaxare.
Camerele sunt curate, mobilate cu gust, iar foisorul de afara, te asteapta sa petreci dupa-mesele cu un gratar sau doar sa savurezi prospetimea aerului.
Plusuri sunt multe dar va las sa le descoperiti si sa va simtiti bine asa cum ne-am simtit noi!
Multumesc Pensiunea Livia!
Răspunsul unității:
Multumim,va mai asteptam
CONTACT
Mihali Livia
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mihali Livia
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0751 346 225
WhatsApp
Apel/SMS