Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Iulia din Borșa grade grade

Borșa, str. Victoriei, nr. 86A -
Nota 10.0 / 354 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mocanu Marioara din Galati
nota: 10
schedule 12.11.2023
Am petrecut la aceasta pensiune 5 zile, este aproape de centrul orașului, telescaun, telegondola, partie de schi, Cascada Cailor, iar in apropiere sunt magazine și restaurante. Proprietarul este un om deosebit, oferă orice informație de care ai nevoie. Casuta bunicii este un muzeu al portului maramureșean. O sa revenim cu drag la această pensiune. Felicitari d-lui Alin!
   Elena Micu din Constanta
nota: 10
schedule 08.10.2023
O sa incep prin a spune că am ajuns foarte târziu la cazare, cu mult după ora stabilită de check-in, noaptea. Domnul Alin ne-a așteptat cu zâmbetul pe buze, casa încălzită și pălincă de bun venit, ne-a așteptat să ne cărăm bagajele și ne-a spus că pentru orice problemă să îl sun, indiferent de oră. Nu a fost cazul! Am închiriat corpul de casa cu 4 dormitoare cu bai proprii. Camerele spațioase, aerisite și curate, lenjeriile moi, mirosind frumos, băile curate, apa calda non-stop, un plus pentru noi a fost patul single pentru băiețelul nostru, care a fost instalat într-unul din dormitoare ca sa nu dormim înghesuiți și pentru care nu am fost taxați extra. A doua zi am descoperit râul din spatele casei și animăluțele care ne-au încântat pe toți, priveliștea către munți îți taie răsuflarea.
Domnul Alin ne-a vorbit despre tradițiile locului, ne-a recomandat trasee turistice și locuri de luat masa, ne-a povestit despre modul de a pregăti mâncărurile și băuturile tradiționale și despre viața de acolo în general. Ne-a făcut să ne simțim de parcă eram in vizită la prieteni. Nu ne-a deranjat nici măcar o secundă și a fost mereu atent sa fie totul perfect și să nu ne lipsească nimic. Ciubarul - perfect încălzit, o relaxare binevenita după o zi de umblat prin munți acompaniat de susurul râului din spate, a fost rai!
Am cumpărat produsele localnicilor home-made, incomparabile cu cele de la noi, oamenii din Borșa sunt extraordinari, parcă am descoperit o altă Românie... ceva ce nu ne așteptam să mai găsim! Un loc unde ne vom întoarce cu drag mereu și pe care îl vom recomanda tuturor prietenilor! Merită mai mult de 5 stele pentru starea de bine cu care ne-a încărcat!
Aaaa și ca plus camera bunicii, faptul că am fost invitați să îmbrăcăm portul popular maramureșean fara costuri suplimentare și afinata domnului Alin sunt top!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Dumitru Mihaela din București
nota: 10
schedule 10.09.2023
Am fost foarte încântați. Gazda deosebita, primitori. Nu am cuvinte să mă exprim.
Cu siguranță ne vom întoarce la ei. Felicitarii pentru curățenie și confort. Ne-am simțit ca la noi acasă. Domnul Alin este un om deosebit. Mulțumim încă o dată pentru găzduire.
   Dumitru Marcel din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.09.2023
O gazda si niste oameni deosebiti si foarte amabili, foarte primitori. Camerele foarte curate. Un loc unde ai liniste si aer curat. Am fost super incantati. Domnul Alin este un om deosebit. Ciubarul este o alegere de neuitat. Ce mai, o pensiune care iti ramane la suflet. Un loc de vis. Multumim.
   Stan Cristian din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.09.2023
O gazda și niște oameni deosebiți, amabili și foarte primitori. Camerele foarte curate, opțiunea pentru ciubăr este o alegere foarte buna. Un loc deosebit unde te poți relaxa și odihni foarte bine. O sa mai revenim cu plăcere. Mulțumim. Era sa uit de muzeul tradițional, unde încă se păstrează traditiile strămoșești. Mii de mulțumiri domnului Alin care ne-a ajutat in alegerea obiectivelor ce pot fi vizitate.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Nelu din Roman
nota: 10
schedule 22.08.2023
Pensiunea Iulia este o pensiune unde te simți ca acasă, camerele sunt foarte curate și dotate cu tot ce este necesar, exista și un ciubăr, foișoare super faine unde ne-am relaxat in cele 3 zile pe care le-am petrecut alături de prieteni dragi. Gazdele sunt de nota 10. Vom reveni cu drag.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Gabriela din Luncavița
nota: 10
schedule 19.08.2023
Am avut recent ocazia să petrecem câteva zile minunate la pensiunea Iulia din Borsa, o experiență care cu siguranță va rămâne în amintirea noastră. Conducerea pensiunii, alcătuită din domnul Alin, a făcut totul pentru a ne face să ne simțim ca acasă și pentru a ne oferi o adevărată incursiune în cultura și tradițiile zonei Maramureșului.

Gazdele noastre ne-au întâmpinat cu o căldură și deschidere deosebită. Domnul Alin a fost mereu disponibil pentru a răspunde la orice nevoie a noastră și pentru a ne oferi informații valoroase despre locurile de vizitat în zonă. În plus, am fost profund impresionați de implicarea bunicii Ileana, care ne-a ghidat și într-o călătorie în timp prin prezentarea portului popular autentic din Maramureș.

Unul dintre momentele de neuitat a fost când bunica Ileana ne-a ajutat să ne îmbrăcăm în costume tradiționale maramureșene. Ea a împărtășit cu noi istoria și semnificația fiecărui element vestimentar și ne-a ajutat cu răbdare să îmbrăcăm fiecare piesă în mod corect. A fost o experiență captivantă să purtăm aceste costume și să ne simțim ca parte din cultura acestei regiuni încântătoare.

În concluzie, experiența noastră la pensiunea Iulia din Borsa a fost una memorabilă și autentică. Gazdele noastre, domnul Alin și bunica Ileana, au transformat sejurul nostru într-o incursiune culturală și culinară de neuitat în Maramureș. Recomandăm cu căldură această pensiune tuturor celor care doresc să descopere frumusețea și tradițiile autentice ale acestei regiuni minunate.
   Marcel din Timisoara
nota: 10
schedule 29.07.2023
Pensiunea Iulia este o oază de liniște, relaxare, natură pură. Curățenia a fost exemplară în toată pensiunea, bucătăria a fost dotată cu absolut toate cele necesare. Curtea reprezintă un loc de relaxare prin foișoarele pe care le deține, dar și un loc pentru activități prin deținerea iazului, ciubărului, leagănului și locului de joacă pentru copii. Proprietarul este un om extraordinar, prietenos, amabil și gata să te ajute de fiecare dată când ai nevoie. Recomand cu căldură pensiunea Iulia. Noi cu siguranță vom reveni de fiecare dată când avem ocazia!
   Andrei din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.07.2023
O pensiune foarte frumoasa, complet utilata, curatenie, liniste, locație foarte buna, în apropiere sunt mai multe restaurante, iar ciubarul este fantastic. Domnul Alin, gazda, un om de nota 10, gata sa te ajute oricand ai nevoie. Recomand cu încredere aceasta pensiune.
   Monica Tudose din Constanța
nota: 10
schedule 25.07.2023
Am fost cazate la pensiunea iulia, 2 familii cu copii. O pensiune foarte frumoasa, curata, bucataria complet utilata cu tot ce ai nevoie. Curtea de asemenea, găsești foisor, balansoar, iaz, loc de joaca pentru copii, mult verde si foarte bine întreținută. Multă liniște. In realitate este mult mai frumoasa decât în poze. Propietarii, niste oameni discreți, serviabili, cu mult bun simț si în același timp foarte prietenosi. Am petrecut la pensiune Iulia 3 zile minunate. Mulțumim mult proprietarilor pentru tot! O sa revenim cu drag!
   Ghiga Gabriela Diana din Dumbravita
nota: 10
schedule 13.07.2023
Ncep prin a felicita proprietarii pentru modul cum ne-au tratat, foarte primitori și săritori. Locatia este frumoasa, camerele curate și amenajate cu mult bun gust. Zona este idilica, sunt multe trasee pitorești. nota 10*. O alegere bine făcută din toate punctele de vedere!
   Dorin din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.07.2023
Confortul, curatenia, atitudinea si ospitalitatea gazdelor la superlativ. Am avut parte de o primire calduroasa, imbinata cu traditii locale, care ne-a surprins placut. Amplasarea, locatia, foarte buna. Pensiunea este complet utilata, iar ciubarul a fost fantastic. De remarcat relatia pe care am stabilit-o cu gazdele, mai rar intalnit. Recomand, cu incredere, si sigur anul acesta ne propunem sa mai revenim.
   Elena Muraretu din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.07.2023
Doar cuvinte de laudă. Oameni și locuri de excepție. Locația super, liniște, curățenie, iar Alin, om de nota 100 (vă ajută cu ce aveți nevoie). Noi am închiriat partea de casă cu 3 camere, toate cu băi. Există living destul de spațios și o mini bucătărie. Recomand grupurilor pentru a închiria toată locația.
   Brasoveanu din Vaslui
nota: 10
schedule 15.06.2023
O pensiune foarte cocheta. O oaza de liniște, curățenie, foișor, iaz cu sturion, pisici prietenoase, gazde foarte primitoare, amabile! Se poate parca mașina în curte. Acces la chicineta, frigider. Fiind încă frig in zona, seara se încălzeau caloriferele! La un preț de 80 lei camera dubla, mi s-a părut foarte decent.
Cireașa de pe tort a fost îmbrăcarea in straie borsenesti și pozat in ele. Si, sa nu uit, păhăruțul cu horinca maramureșeană... super!
   Trascu din Constanta
nota: 10
schedule 04.06.2023
Cazare excelenta. Camere curate, cu baie proprie. Acces la bucatarie. In curte se gasesc doua foisoare, un leagan, o banca, un ciubar si un iaz mic cu pesti. Proprietatea este o oaza de liniste si verdeata. Ne-am simtit excelent. Gazdele foarte primitoare. Domnul Alin, un om de nota 10. Recomand Pensiunea Iulia.
   Atanasiu Liliana din Galati
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 22.04.2023.
O pensiune frumoasa, am fost primiti foarte frumos, ne-am simtit excelent. Domnul Roman un om de nota 10. Este curat, frumos, confortabil, fiecare camera cu baie, noi am ocupat unitatea cu 3 camere. Bujda bunicii si crama sunt super frumoase, ne-a placut mult si in ciubar, am fost cazati de sarbatorile pascale, am primit produse traditionale, prajituri, pasca, oua, palina, vin din partea casei. Multumim mult!
   Irina Tabarana din Drobeta Turnu Severin
nota: 10
schedule 06.02.2023
Cazare excelenta! Camerele curate, cu baie proprie. Access la bucatarie utilata. Propietatea este o oaza de liniste si verdeata. Noi ne-am simtit excelent. Gazdele foarte primitoare. Ne-au ajutat cu informatii despre trasee si restaurante locale. Recomand! Sper sa mai ajungem, sa stam tot aici in viitor.
   Mirela Serban din Oradea
nota: 10
schedule 30.01.2023
Am mai fost cazați la pensiunea Iulia, ne-a plăcut foarte mult, de aceea am revenit. Pensiunea are camerele, băile si livingul curate, spatioase si călduroase. Proprietarii sunt deosebiți si înțelegători. Pensiunea este dotată cu bucătărie si un barbeque. Va multumim!
   Beatrice din București
nota: 10
schedule 11.01.2023
Am fost cazați de 2 ori la pensiune și, cu ambele ocazii, am fost plăcut impresionați. Este un loc numai bun de plecare pentru vizitarea Maramureșului, pensiunea are o curte mare și grătar pentru relaxare, este curat și apă caldă, gazdele primitoare pun la dispoziție tot ce este necesar. Ne-am simțit bine de fiecare dată și, cu siguranță, vom mai reveni.
   Oniu Ilie din Suceava
nota: 10
schedule 10.01.2023
Nota 1000. Dl Alin un tip deosebit! Am stat 4 zile. Au fost excelente. Vom reveni, cu drag. Ciubarul a fost cireasa de pe tort.
   Merlini Stefania din Sfantu Gheorghe, Covasna
nota: 10
schedule 08.09.2022
Un loc unde te simti bine! Domnul alin este o gazda super amabila si disponibila, am stat de vorba la un pahar de afinata si ne-a povestit de traditiile maramuresene si de frumusetea zonei. Pensiunea este usor de gasit, este chiar pe strada principala in drum spre complexul turistic (la 5 minute cu masina). Am avut nevoie de 4 camere, asa ca toata prima casa din curte a fost pentru noi, tot a fost extrem de bine! Camere si baie curate, bucatarie amenajata cu toate utensilele si o sala de pranz mare cu 2 mese si o canapea. Pe terasa este o masa mare unde ne-am rasfatat cu micul dejun in aer liber si liniste in fiecare dimineata. Din pacate nu am putut sa ne bucuram de ciubar, trebuie anuntat din timp sa fie pregatit si activitatile noastre zilnice nu ne-au permis acest rasfat! Data viitoare ne vom rezerva timpul pentru relaxare in ciubar! In curte este loc pentru 4 masini, dar afara este destul de loc de parcare in fata pensiunii. In curtea este un mic muzeu maramuresean amenajat de domnul Alin, cu posibilitatea de a face poze cu portul traditional din zona. A fost o experienta unica pentru noi! Multumim domnul Alin pentru sejur si disponibilitatea lui. Unicul sfat pe care imi vine sa dau, unu sau doua cuiere in baie. Restul este numai bine!
   Durnea Gica din Botosani
nota: 9.17
schedule 04.09.2022
Este un loc minunat, cu oameni minunati, de o modestie rar intalnita. Stiti ce m-a impresionat foarte mult? Cand l-am intrebat dupa ce-am vazut pensiunea care, sincer va spun, nu ma asteptam sa fie asa in raport cu pretul destul de mic fata de alte pensiuni, sa poata sa se bucure si un om cu venituri mai modeste, ceea ce in ziua de astazi rar inalnesti asemenea oameni, sa va dea Dumnezeu sanatate si multumim de ospitalitate.
   Tura Irinel din Iasi
nota: 10
schedule 22.08.2022
Totul a fost excelent. Gazde primitoare, curățenie și liniște. Camera bunicii și costumele maramureșene ne-au încântat și am fost bucuroși că am putut sa le îmbrăcăm. Curtea mare plina de flori și multa verdeață. Recomandam cu drag. O vacanța reușită. Vom reveni, cu siguranță. Mulțumim pensiunea Iulia!
   Georgeta Matei din Ploiesti
nota: 10
schedule 14.08.2022
Ne am simțit minunat, relaxare, aer curat, pensiunea fiind situata pe malul râului Vișeu, aproape de centrul orașului, în vederea cumpărăturilor, o curte frumos amenajata, camere curate și confortabile. Domnul Alin, proprietarul, o gazda primitoare și comunicativa cu turiștii.
   Costin din Ploiești
nota: 10
schedule 12.08.2022
Recomand cu drag. Totul la superlativ, gazda foarte primitoare, curățenie, liniște. Camerele foarte curate și aranjate. Camera bunicii este extraordinara, curtea plina de verdeață, totul exact așa cum este in poze. Am stat aici 3 nopți în care a fost de vis. Voi reveni cu drag și recomand cu drag. Nota 10/10.
   Padurariu din Dracșani
nota: 10
schedule 07.08.2022
Este superb totul, mulțumesc gazdei, locul este de vis, se aude raul cum curge, aer curat, copiii au fost încântați de iepurași și pisică. Va recomand, camerele curate, la fel și baia, am dormit super, a fost totul curat și tot ce ai nevoie și gazda un om super de treaba și onest, va mulțumesc.
   Negraru Cezar din Iasi
nota: 10
schedule 17.07.2022
Recomand cu mare drag! Proprietar cum rar îți e dat să vezi. Camerele 3*, nu 2*. De excepție totul. Curățenie exemplara! Grătarul are loc și de ceaun. Lemne la dispoziție pt grătar, chiar proprietarul ne-a ajutat sa aprindem focul. In spatele vilei este izvor unde îți poți bea cafeaua în liniște. O sa revin cu drag de fiecare data.
   Șoavă Liviu din Constanta
nota: 10
schedule 09.07.2022
Am fost cazați 7 nopți la pensiune și ne-am simțit foarte bine. Gazdele sunt extrem de primitoare, ospitaliere și-ți oferă tot ce pot ca să ne facă șederea cât mai plăcută. Locația este foarte bună, curtea este de vis, iar camerele sunt foarte curate si frumos decorate, tablourile de pe pereți chiar sunt pictate manual, inclusiv peretele din sala de mese! Recomand cu drag pensiunea Iulia, este un colț de rai, unde te poți deconecta de tot stresul cotidian. Sunetul râului de langă pensiune și aerul curat te fac sa te simți minunat. Curtea este amenajată cu un mic iaz și doua foișoare, unde te poți relaxa in voie. Raport calitate-preț excelent. Mulțumim frumos dlui Alin pentru ospitalitate, pentru tot ajutorul oferit și pentru posibilitatea de a face poze imbracați in portul tradițional maramureșan. Cu siguranță vom reveni!
   Silivestru Cristina din Călărași
nota: 10
schedule 10.06.2022
Am făcut o rezervare pentru cinci nopti și am rămas șapte nopți. Ne-am simțit foarte bine, în curte totul e perfect, camerele sunt foarte curate și în camera bunicilor, unde am făcut poze în costum tradițional, a fost un vis, totul ca în secolul trecut! Recomand cu toată inima!
   Cristina Toba din București
nota: 10
schedule 29.05.2022
Am fost cazați în perioada 16.05- 21.05.22 și am rămas profund impresionată de micuțul colț de rai!!! Totul este la superlativ: curățenie, dnul Alin este o gazdă minunată, iazul cu pești, căprioara, iepurașul, râul care curge în spatele casei, ciubărul, iar budja bunicii, unde sunt strânse mai multe obiecte tradiționale și unde poți îmbraca costumele populare maramureșene pentru o mini ședință foto, este o idee minunată! Felicitări dnlui Alin pentru micuțul colț de rai! Recomand din suflet!
CONTACT
Alin Roman
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Alin Roman
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0743 098 437
WhatsApp