Pensiunea Edy Borsa, comentarii

Pensiunea Edy din Borsa

Borsa, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 150  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Edy Borsa


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Edy din Borsa:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Dorinel - Bucuresti
( sejur: 23.12.2015 - 27.12.2015 )
10
Amabilitatea personalului,curatenia,locatia,micul dejun si cina au fost excelente,masa festiva de Craciun super buna si gustoasa.Camerele curate,calduroase iar amabilitatea gazdelor de nota 10.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Bianca N. - Brasov
( sejur: 12.08.2013 - 14.08.2013 )
9.2
Pensiunea este minunata, camere mari si curate, bucatarie utilata la dispozitia turistilor, gazdele sunt foarte amabile si gatesc minunat la un pret bun. Pensiunea are loc de joaca amenajat pentru copii, un foisor mare in care se poate servi masa, grill, impresia generala a fost foarte buna

Comentariu util ?
8 voturi 1 vot

Florian - Constanta
( sejur: 21.07.2013 - 27.07.2013 )
9.5
Loc racoros in arsita verii, spatiu de joaca pentru copii, chiosc foarte spatios bun pentru servit masa sau alte activitati sedentare de grup. Arata mai bine decat pozele si nu a fost nici iun moment in care sa regret alegerea.

Turistii ajung majoritatea cu masina, dar nu ar strica sa aiba posibilitatea de a fi condusi in diferite locatii si mai ales in tururi de catre cineva bine informat. As fi de acord sa platesc o masina potrivita, un sofer cunoscator al drumurilor si un ghid care sa ma ajute sa vad si altfel locurile. Nu este un minus al pensiunii ci doar o posibilitate de imbunatatire.
Comentariu util ?
12 voturi 6 voturi
CONTACT
Valerica
0753 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare