Pensiunea Calin Borsa, comentarii

Pensiunea Calin din Borsa

Borsa, str. Bradet, nr. 9/B  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Calin Borsa


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Calin din Borsa:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Claudia - Floresti
( sejur: 06.01.2017 - 08.01.2017 )
10
Am fost 6 adulti si 2 copii. Pensiunea e foarte, foarte curata, atat camerele si bucataria, cat si grupurile sanitare. In bucatarie gasesti orice ai nevoie, noi am putut gati si lua masa linistiti. E foarte aproape de partie, in 5 minute ajungi la partie in clapari. Cand am luat o pauza, am putut bea un vin fiert la pensiune, lejer, in loc sa stam un sfert de ora la coada la singurul magazin cu bauturi calde de la partie iar pe urma sa stam in picioare afara ca sa-l bem. Si nu in ultimul rand, gazda a fost foarte primitoare si cumsecade, s-a interesat mereu sa avem orice e nevoie, ne-a ajutat chiar si sa pornim masina cand a murit bateria. Suntem foarte multumiti, am recomanda-o oricui si sigur aici vom sta cand vom reveni.

Nu sunt
Răspunsul unității: ( 11.01.2017 )

Ma bucur ca v-ati simntit bine la noi.Va mai asteptam cu drag

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Włodzimierz N. - Wróblik Szlachecki
( sejur: 20.07.2015 - 22.07.2015 )
10
Pobyt wspominamy bardzo miło. Warunki znakomite, a gospodarze bardzo gościnni. Doskonałe miejsce na wypad górski w Alpy Rodniańskie. Pozdrowienia dla Gheorghe :)

Włodek `Voda`, Tomek, Magda, Halina i czwórka małolatów.

Comentariu util ?
2 voturi 2 voturi
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare