Pensiunea Borsa Borsa, comentarii

Pensiunea Borsa din Borsa

Borsa, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 103A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Borsa Borsa


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Borsa din Borsa:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Simona T. - Bucuresti
( sejur: 11.08.2016 - 13.08.2016 )
10
Locatia este foarte frumoasa, curata si ingrijita. Gazdele sunt foarte primitoare si ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie. Este locatia in care voi reveni ori de cate ori voi ajunge in Borsa.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Andreea - Iasi
( sejur: 02.08.2016 - 05.08.2016 )
10
O pensiune primitoare, cu camere extrem de curate si comfortabile, o curte mare si frumos amenajata, spatiu de joaca pentru copii si o "jucarie" vie superba, Briciola, cel mai superb animalut de care ne-am indragostit cu totii din primele minute. Si cum omul sfinteste locul, domnii proprietari sunt niste oameni minunati, extrem de amabili, atenti la nevoile turistilor si dispusi in fiecare moment sa isi ofere ajutorul celor ce il solicita. Cu siguranta este un loc in care ne vom reintoare cu drag si pe care il vom recomanda tuturor celor ce-si doresc sa cunoasca superbul Maramures.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Octavian G. - Ramnicu Valcea
( sejur: 29.12.2015 - 03.01.2016 )
9.3
Gazdele au fost foarte amabile si ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie.
Locatia este foarte frumoasa si recomand Pensiunea Borsa oricarui grup. Este frumos in orice anotimp si sunt foarte mutle locuri de vizitat in orice perioada a anului.

Comentariu util ?
5 voturi 0 voturi
CONTACT
Timis Daniela
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare