Cabana Coasta Plaiului Borsa, comentarii

Cabana Coasta Plaiului din Borsa

Borsa, str. Prelucra Tatarilor, nr. fn  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana Coasta Plaiului Borsa


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie cabanei Coasta Plaiului din Borsa:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Andrei - Bucuresti
( sejur: 30.11.2016 - 03.12.2016 )
10
O locatie minunata . Am petrecut cinci zile minunate in plina iarna cu copii mici si nu ne-am simtit o clipa in nesiguranta avand in vedere ca , cabana este la cota 1400 pe munte fara alte locatii in imrejurime. Domnul Ion a fost mereu atent la cerintele noastre si ne-a onorat intotdeauna cu brio dorintele si necesitatile noastre . In cabana este senzational de frumos , semineu, soba cu plita , cuptor etc. Recomand CU nota 10 tuturor celor care vor sa viziteze cabana . Nu veti regretea nimic .
multumim pentru tot .

Nu este nimic de adaugat la minus
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Mihali Ioan
0757 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare