Vila S A F Beliș - TURIST INFO .ro

Vila S A F din Beliș

comuna Beliș, sat Beliș, nr. 377  
Despre Vila S A F
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
1 recenzii

In periada 17-21 apr. Am fost la Vila SAF, un grup de prieteni 10 adulti si doi copii mici, nu putem sa facem altceva decat sa adresam cuvinte de lauda proprietarului pentru Vila pe care ne-a pus-o la dispozitie...stil, confort si lux ar fi cuvintele cheie pe care le-am folosi pentru descrierea vilei si nu in ultimul rand peisaj superb. Multumim!

... citeste mai mult

Comuna Belis se individualizeaza in cadrul judetului Cluj prin prezentarea habitatului de altitudine cuprins intre 1000 metrii si 1300 metrii altitudine si prin existenta lacului de acumulare Fantanele - Belis.

Satul de resedinta Belis a fost stramutat in urma realizarii lacului de acumulare Fantanele - Belis si reconstruit dupa un plan de sistematizare bine conceput, pe un platou aflat la aproximativ 1200 metrii altitudine.

Localitatea Belis este poarta deschisã a Ardealului fiind situatã la poalele masivului Vladeasa din Muntii Apuseni, se afla la o distanta de 27 km de orasul Huedin, de municipiul Cluj - Napoca la 77 km si de municipiul Oradea la 133 km.

La numai doi pasi se afla Lacul de acumulare Fantanele ce ofera privelistea unui baraj hidrografic superb.

Intreaga zona, cu o traditie folclorica arhaica, este recomandata pentru excursii, vacante, dar si pentru tratamentul surmenajului fizic si intelectual.

Unitatea este construita pe 2 nivele, parterul fiind din living, bucatarie complect utilata, terasa, 1 dormitor cu pat dublu si 1 baie, tot parterul fiind incalzit prin pardosea. Etajul din 4 dormitoare cu pat matrimonial, baie proprie si Tv, bucatarie si terasa.

Obiecte turistice din zona: Manastirea Rasca Transilvana cu hramul 'Sfanta cuvioasa Paraschiva', Lacul cu barajul de acumulare Fantanele, Biserica Veche din lemn, Crucea lui Avram Iancu.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
parcareparcare
sala de mesesala de mese
spalatoriespalatorie
terasaterasa
teren de sportteren de sport
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
incalzire centralaincalzire centrala
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 10 adulți în 5 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 17.07.2017 - 15.12.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Alin Lazar / Maria Lazar
0748 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare