Pensiunea Smida Park Beliș, comentarii

Pensiunea Smida Park din Beliș

comuna Beliș, sat Smida, nr. 18  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Smida Park Beliș


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Smida Park din Beliș:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Anca Florentina - Bucuresti
( sejur: 27.08.2013 - 30.08.2013 )
9.3
Pot sa spun doar ca totul corespunde cu descrierea facuta. In 2 cuvinte pensiunea este super , este postata intr-un peisaj mirific Dar ajuns la Smida te intampina Cosmin un tip de nota 10, daca ai o problema el este acolo.Conditii de cazare foarte bune , mancarea proaspata si bine pregatita.

Drumul pana la pensiune este ingrozitor si tot asa si pana la celelalte puncte turistice din zona. Nu se poate ajunge decat cu masini tip off -road.Altfel totul o sa fie o foarte mare aventura.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Receptie
0754 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare