Cabana Poiana Horea Beliș, comentarii

Cabana Poiana Horea din Beliș

comuna Beliș, sat Poiana Horea, nr. 72  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana Poiana Horea Beliș


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie cabanei Poiana Horea din Beliș:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Vasile - Zalau
( sejur: 03.11.2012 - 04.11.2012 )
8.7
Cabana este foarte bine utilata, cu tot ce ai nevoie, zona e frumoasa si personalul ok. Ca si aspect general e o cabana extra pentru grupuri mari, camere spatioase, bai multe si curate, si utilitati pe masura.

Eventuale minusuri ar fi drumul pietruit pe o distanta de aprox. 500m care nu poate fi practicat cu masini joase, sau lipsa semnalului gsm dar tinand cont ca e o zona de munte nu poti sa ai mari asteptari in acest sens.
Comentariu util ?
7 voturi 8 voturi
CONTACT
Receptie cabana
0751 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare