Cabana La Vio Beliș, comentarii

Cabana La Vio din Beliș

comuna Beliș, sat Beliș, nr. 62A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana La Vio Beliș


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (4)
Cum poți lăsa o recenzie cabanei La Vio din Beliș:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Daniela - Cluj- Napoca
( sejur: 26.02.2016 - 28.02.2016 )
10
Cabana este foarte bine structurata, am fost un grup mare cu copii de diferite varste, dar ne-am simtit foarte bine. Camerele sunt mari si incapatoare, accesul la centrala termica se face prin interior, masa de ping-pong este ferita de frig. Pretul foarte bun. Ne-am propus un week-end, dar am stat aproape o saptamana. Gazdele discrete si amabile, neaparat vom reveni.

Răspunsul unității: ( 15.04.2016 )

Multumim D-na Daniela! Va mai asteptam!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Radu - Satu Mare
( sejur: 30.01.2015 - 01.02.2015 )
9.7
Cabana este amplasata intr-o zona linistita,la intrarea in Belis dinspre Huedin.
Proprietarii au fost amabili si primitori, ne-au impresionat in mod placut prin faptul ca ne-au predat cabana si s-au intors cand le-am spus noi. Bucataria este dotata, afara exista foisor, gratar, ceaun....pe scurt, merita sa petreci un weekend (si nu numai) la aceasta cabana
Un loc frumos cu oameni frumosi!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Emil - Zalau
( sejur: 04.07.2014 - 06.07.2014 )
9.3
La fel ca in 2012. Excelent. Oameni primitori, casa frumoasa, curatenie, bucataria dotata, foisor si gratar acoperit, curtea mare si intretinuta.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Emil - Zalau
( sejur: 15.06.2012 - 17.06.2012 )
9.2
Cabana foarte frumoasa, camerele mari, baile curate, bucataria utilata (frigider,microunde, tacamuri,pahare,condimente,etc).Proprietarii foarte draguti, ne-au predat cabana si s-au intors cand le-am spus noi. Afara foisor, gratar, ceaun...frumos. In concluzie a fost excelent si speram sa mai ajungem pe la aceasta cabana.

Apa calda este pe boiler cu lemne, trebuie facut foc iar pentru a evita supraincalzirea cazanului trebuie pornite cateva calorifere. O chestie neplacuta vara dar suportabila.Un boiler pe curent ar fi binevenit.
Comentariu util ?
6 voturi 5 voturi
CONTACT
Vio
0748 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare