Cabana Craiasa Muntilor Beliș - TURIST INFO .ro

Cabana Craiasa Muntilor din Beliș

comuna Beliș, sat Beliș, str. Statiunea Fantanele, nr. 316  
Despre Cabana Craiasa Muntilor
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Cabana Crăiasa Munților este situată în imediata apropiere a binecunoscutei cabane Tania, respectiv în Stațiunea Fântanele, la aproximativ 500 m de lacul de acumulare . În diminețile în care vă veți trezi la Crăiasa Munților vă veți putea bucura :de minunata priveliște oferită de lacul din zona( având contact vizual chiar de la balconul cabanei) , de frumusețea naturii și de liniștitorul ciripit al păsărilor( care poate fi o bună terapie pentru oamenii încărcați de problemele și grijile de zi cu zi) . Aceasta este construită în totalitate din lemn masiv, lucru care va face ca șederea în acest loc să fie și mai plăcută și mai relaxantă. După cum singuri veți observa, cabana are o arhitectură unică în zonă.
În livingul spațios veți observa un șemineu impunător , o bucătărie cu toate utilitățile, o baie. La etaj vă veți putea odihni în 5 dormitoare spațiose, cu paturi matrimoniale , capacitatea maximă a cabanei fiin de 10 persoane; de asemenea există un hol și o baie. Afara vă veți putea petrece timpul pe terasa special construită pentru dvs. ; tot pentru dvs. Avem la dispoziție un loc pentru grătar și ceaun.
Prețul nu este valabil în perioda sărbătorilor de peste an ( Paști, Crăciun, Revelion etc.). Prețul este negociabil pentru grupuri mai mici de 10 persoane.FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
livingliving
parcareparcare
semineusemineu
terasaterasa
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie cu cadabaie cu cada
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 10 adulți în 5 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 25.05.2017 - 01.01.2018

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare