Cabana Iza Bârsana, comentarii

Cabana Iza din Bârsana

comuna Bârsana, sat Bârsana , str. Principala, nr. 281  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana Iza Bârsana


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie cabanei Iza din Bârsana:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Robert G. - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 05.01.2016 )
1
Nu am fost contactact de proprietar pentru rezervare. Neplacut

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Marius - Botosani
( sejur: 25.08.2015 - 27.08.2015 )
9.8
Conditiile de cazare sunt foarte bune, d-na Ileana o gazda deosebit de autentica, daca nu va inscrieti si cu meniu degeaba v-ati cazat la cabana iza.

Nu am ceva in mod deosesebit, cei pasionati de gatgeturi nu prea au cum sa le foloseasca doar daca au o conexiune telekom, WiFi apar doua retele parolate.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Turist - Iasi
( sejur: 30.08.2010 - 04.09.2010 )
10
Tanti Ileana de la cabana Iza te face sa te simti de prin partea locului si ca te cunoaste de cand lumea; si te trateaza ca pe un prieten. Cand mai mergem in Maramures vom trage tot la cabana Iza. Am facut excursii in fiecare zi; mai lungi sau mai scurte. Am vizitat manastirile vestite din lemn cimitirul de la Sapanta, muzeul Tarancii Maramuresene, Memorialul durerii, Muzeul Satului; am fost la Sacel la un mester olar-super! Sunt multe de vizitat-trebuie doar sa intrebi!

Comentariu util ?
6 voturi 1 vot
CONTACT
Ileana Marchis
0262 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare