Vila Bogdan Balvanyos, comentarii

Vila Bogdan din Balvanyos

Balvanyos, str. Principala, nr. 72/A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Bogdan Balvanyos


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Bogdan din Balvanyos:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Irina T. - Iasi, Bdul Alex Cel Bun Nr 21
( sejur: 23.07.2015 - 26.07.2015 )
9.8
- excelenta cazare, inconjurata de brazi, cu o curte ingrijita
- gazde deosebite, care nu ne-au deranjat, ci din contra au fost foarte amabile si ne-au arata imprjurimile sau ne-au spus diverse ponturi despre ceea ce putem vizita
- bazine si izvoare termale foarte bune pt sanatate
- sper sa revenim cat de curand

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Elena-celia B. - Cluj-napoca
( sejur: 12.07.2015 - 15.07.2015 )
7.8
Curtea e mare, spatioasa, cateii nostri s-au simtit foarte bine. Au avut acces liber si in casa. Frigiderul incapator. Restaurant super bun in apropiere.

La curatenie ar trebui folosite solutii speciale pt apa calcaroasa - vesela avea pete. Drumul de acces cam greoi daca ploua mai ales - asta ar trebui rezolvat cu primaria cumva.
Răspunsul unității: ( 30.07.2015 )

Multumesc Domnisoarei pentru observatiile facute, unitatea avind urmatoarele completari:vila are fintini cu apa minerala potabila.Deci pe robinete curge apa minerala carbogazoasa care avind mai multe saruri minerale pot cauza pete pe vesela.Mentionez ca apa nu este calcaroasa.In legatura cu drumul:partea de linga izvor a fost reparat si intretinut pe bani proprii,pe timp de ploaie insa nu este o problema cu urcatul pentru ca muntele fiind de origine vulcanica este alcatuit numai din piatra.

Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi
CONTACT
Bogdan
0746 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare