Cabana Maria Balvanyos, comentarii

Cabana Maria din Balvanyos

Balvanyos, Balvanyos, nr. 21  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana Maria Balvanyos


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single (1) Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie cabanei Maria din Balvanyos:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Radu - Onești
( sejur: 20.07.2016 - 22.07.2016 )
10
Liniște, aer curat, curățenie, confort, solicitudinea gazdei, care a fost deosebit de primitoare.

Dificil de ajuns cu mașina; pensiunea se află la capătul unei ulițe foarte înclinate.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Felix C. - Caracal
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 10.08.2015 )
1
Nu mi-a confirmat nimeni daca sunt sau nu camere...

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare. Primeste inclusiv un sms prin care este anuntat ca are o cerere de rezervare in asteptarea raspunsului. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Razvan - Ploiesti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 26.08.2014 )
1
Nu am fost contactat de nimeni dupa ce am facut rezervarea, asa ca am renuntat sa ma duc. Nu mi s-a raspuns nici la intrebarea daca exista camere libere si nici la cea despre tarifele practicate.
Răspunsul unității: ( 24.12.2014 )

Buna Razvan. Cabana apartine parintilor mei, eu administrez doar contul vitual rar, cand am timp. Site-ul este facut sa poti rezerva, dar daca nu suni, parinti mei nu vor sti ca ai nevoie, eu intru foarte rar aici pe cont si uite asa nu reusim sa ne intelegem. Ei sunt batrani, abia se descurca cu telefonul mobil. In plus, daca ar fi existat o aplicatie directa de administrare cont pe care sa o instalez pe telefon, as fi stiut la timpul potrivit ca iai contactat. Dar pe cont aici se intra o data pe luna, si asta din obligatie

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Adriana-daniela C. - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 07.05.2014 )
1
Nu mi-a raspuns nimeni la telefon si nici la mail, mai multe zile la rand. Nu am reusit sa fac rezervare si prin urmare nu m-am cazat la aceasta pensiune.
Răspunsul unității: ( 24.12.2014 )

Buna Adriana. Imi cer scuze daca s-a intamplat sa nu raspunda nimeni,am avut un deces in familie, sigur tiar fi raspuns cineva sau te-ar fi sunat inapoi. Dar te rog ca in situatia in care mai doresti, cu speranta ca nu ne mai moare cineva, sa insisti la telefon. Parinti mei sunt si batrani, nu se descurca prea bine cu telefonul. Sper sa iti fie de folos data viitoare si promit ca daca ajungi acolo, nu o sa iti para rau.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACT
Maria
0741 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare