Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Viktoria din Băile Tușnad

Băile Tușnad, str. Șoimilor, nr. 11 -
Nota 9.3 / 10 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.29
insert_emoticon Servicii:9
lightbulb_outline Curățenie:9.29
weekend Confort:9
monetization_on Prețuri:9.43
location_on Localizare:9.57


Adaugă recenzie
   Lukacs Maria din Agristeu
nota: 10
schedule 27.02.2024
Locatia se afla la cca 100 de m de centrul wellnes. Camerele nr. 1 si 2, unde am fost cazati noi, au balcon. Pensiunea este amenajata cu bun gust, curata si aseazata intr-o zona linistita, dar foarte aproape de centru. Personalul, doi tineri amabili si serviabili, ne-au oferit toate indicatiile necesare. Insa, cel mai important, pensiunea practica preturi rezonabile, deloc nesimtite (cum este dealtfel la moda pe la noi), ofera cina la cerere precum si mic dejun bufet suedez bogat si gustos. Intr-un cuvant, recomand!
   Denisa din București
nota: 5.5
schedule 31.12.2023
Locație decenta și atât... Mâncarea destul de buna, dar servirea a lăsat de dorit (fără șervețele, tacâmuri murdare). În baie, furtunul dusului era spart, toaleta nu o puteai folosi corespunzător. Cearceafuri uzate, draperia cazuta de pe carlige. Seara am vrut sa iau o apa plata de la bar si la ora 20 era inchis, desi pe usa programul este 9-21; am sunat la nr. de telefon de pe usa, dar nu putea fi contactat. Pro: aproape de spa si caldura din camera. Nu recomand!
   Nemtuc Cornel din Int Buzaului
nota: 9.33
schedule 17.12.2023
Am fost in aceasta pensiune un cuplu pentru un tratament balnear. Pensiunea este asezata intr-un cadru pitoresc la mica distanta de centrul de tratament si centrul spa. In aceasta pensiune conditiile de cazare sunt excelente, curatenia ireprosabila, mincarea foarte buna si indestulata.
Gazdele sunt foarte primitoare si atente cu clientii. Recomandam cu toata increderea.
   Emil Si Neli Ciobanu din București
nota: 10
schedule 10.12.2023
Locatie frumoasa, linistita, mancare foarte buna, portii generoase, preturi decente.
Pat super confortabil, caldura din belșug.
Gazdele amabile și saritoare, dl Tinu ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Am avut reducere la centrul wellness pe toata durata sejurului.
Vom reveni cu siguranta la acești oameni minunați.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Istrate din Gruiu
nota: 10
schedule 27.10.2023
Mancarea super buna, locatia frumoasa, traseele turistice din zona au fost spectaculoase, recomandate de Tinu Munteanu si parcurse cu ajutorul agentiei Fabrica de Experiente #visittusnad. Personalul foarte atent si disponibil pentru clienti. Camerele au fost frumoas aranjate si curate, privelistea a fost superba, iar aerul bun de curatat plamanii.
   Tudor din Gruiu
nota: 10
schedule 27.10.2023
A fost minunat, angajatii acestei pensiuni au fost foarte primitivi si draguti. Eu am fost intr-un grup de 26 de persoane si a fost foarte frumos, camerele erau curate, aranjate si spatioase. Acestia ne-au facut o reducere la mancare si la apa.
Recomand pensiunea Viktoria pentru o vacanta foarte placuta si relaxanta.
   Murarita Mihaela din Silistea Snagovului
nota: 10
schedule 27.10.2023
Totul a fost excepțional, personal super atent, Ținu Muntean a fost angajatul care a alergat la propriu sa nu ne lipsească nimic, sa ne asigure tot confortul necesar unei vacante cu un grup generos, 26 de persoane. Mulțumim și speram intr-o alta revedere, Ținutul vulcanilor are multe minuni și peisaje spectaculoase de descoperit.
   Daniela din Caracal
nota: 10
schedule 28.10.2022
Am rezervat pentru un grup de 50 persoane, copii aflați în excursie, însoțiți de profesorii lor, primirea a fost excelenta, camere curate, la cină mâncarea a fost foarte gustoasa, am primit și desert din partea casei, micul dejun a fost copios și diversificat, personalul foarte amabil! Toti membrii grupului au fost mulțumiți!
   Daniel din Galati
nota: 7.33
schedule sejur: 30.04.2015 - 03.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut un sejur placut de 4 zile. Camerele sunt mici dar ingrijite, personalul este agreabil in general. Vom reveni cu placere ulterior.
thumb_down
Aprecieri negative:
Cele 4 zile cat am stat nu a intrat nimeni sa ridice gunoiul depozitat de noi in saci menajeri.
Am constatat doar lipsa mesei de ping-pong din oferta.
   Ioan din Maieru
nota: 9.5
schedule sejur: 02.04.2012 - 03.04.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camerele sunt simple, curate si bine incalzite. Personalul unitatii a colaborat frumos cu noi.
Au stat peste program.
thumb_down
Aprecieri negative:
Lacul Sf. Ana este un obiectiv turistic exceptional, numai ca drumul este jalnic. Sa le fie rusine celor care administreaza drumul din judetul Covasna.
Preturile la barul pensiunii erau prea mari. Pentru 50 ml. Alexandrion am dat 8 lei si nu cred ca erau decat 30 ml.
CONTACT
Barbulescu Catalin
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Barbulescu Catalin
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0371 231 646
WhatsApp