Casa Vicu Baile Tusnad - TURIST INFO .ro

Casa Vicu din Baile Tusnad

Baile Tusnad, str. Komlos, nr. 7  
Despre Casa Vicu
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
casa vicu este momentan inchisa!!casa vicu este formata din 3 camere si se afla la 10 minute de centrul statiunii..VA rugam frumos SA sunati inainte DE A face rezervare PE E -MAIL deoarece in locatie nu se afla inter-net.VA multumim pentru intelegere.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
parcareparcare
sala de mesesala de mese
FACILITĂȚI CAMERE:
baie cu cadabaie cu cada
baie pe holbaie pe hol
camera cu TVcamera cu TV
incalzire centralaincalzire centrala
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 5 adulți în 2 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Dl. Dan
0266 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare