Pensiunea Paradis Baile Herculane, comentarii

Pensiunea Paradis din Baile Herculane

Baile Herculane, str. Trandafirilor, nr. 18 a  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Paradis Baile Herculane


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Paradis din Baile Herculane:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Robert - Deva
( sejur: 13.08.2013 - 16.08.2013 )
4
Centru aproape de hotel.

Curatenia a lasat de dorit, iar camerele nu aratau deloc cum erau in poze. Instalatie sanitara stricata, muste moarte pe jos, frigider execrabil de murdar (macar noi am avut frigider, ca in cealalta camera nu exista asa ceva, si nici balcon). Cearșafurile erau murdare, baia la fel, de balcon ce sa mai zic..personalul lasa de dorit, nefiind amabil si atent cu oamenii cazati acolo. Nu recomand, un mare minus din partea mea.
Camerele arata diferit, la fel si baile.
Comentariu util ?
13 voturi 2 voturi

Teodor B. - Botosani
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 10.08.2013 )
1
Nici una.

Am sunat miercuri, 31.07.2013, la acest hotel pentru o rezervare. Mi-a raspuns o persoana plictisita care, a afirmat ca nu are nici un rost sa fac rezervare (doua apartamente sau doua camere triple-pentru noaptea 5-6 august 2013), deoarece are camera libere in permanenta si sa revin duminica-04.08.2013, cu un telefon. Duminica, am sunat din nou si aceeasi voce plictisita, mi-a reprosat ca trebuia sa sun cu citeva zile mai inainte pentru a face rezervarea, neavind nici un loc liber. Concluzie: neseriozitatea este la ea acasa. Nu recomand.
Comentariu util ?
13 voturi 3 voturi
CONTACT
Receptie
0255 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare