Hotel Ferdinand Baile Herculane, comentarii

Hotel Ferdinand din Baile Herculane

Baile Herculane, str. Piata Hercules, nr. 1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Hotel Ferdinand Baile Herculane


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie hotelului Ferdinand din Baile Herculane:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Antonie Mihai F. - Bucuresti
( sejur: 24.12.2015 - 27.12.2015 )
10
Personalul a fost foarte amabil facandu-ne sa ne simtim bine. Serviciul a fost ireprosabil, s-a respectat tot ce a fost inscris in program, masa a fost foarte bogata. Gradina din spatele hotelului cu foisoare, leagane si o frumoasa cadere de apa a fost de efect.Asezarea hotelului in centrul istoric al orasului a facut ca sa poti sa admiri obiectivele istrice si sa parcurgi principalele trasee turistice ale statiunii (ceea ce a mai ramas din faimoasa si stralucitoarea statiune). In concluzie recomand cu incredere acest hotel.

Nu am nemultumiri.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Domilescu Anca
0255 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare