Pensiunea Orhideea Alba Baile Govora, comentarii

Pensiunea Orhideea Alba din Baile Govora

Baile Govora, str. Eroilor, nr. 85  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Orhideea Alba Baile Govora


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Orhideea Alba din Baile Govora:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Petru U. - Baia Mare
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 27.08.2015 )
1
Am ajuns la pensiune pe la ora 18.Am stat in fata pensiunii cca.30 de minute,tim in care persoana care raspundea de pensiune,se tot scuza ca nu are cheia de la intrare deoarece ar fi plecat cineva cu ea.Am vorbit la telefon inclusiv cu proprietarul pensiunii si a spus ca nu are cum sa dea de persoana care a plecat cu cheia si ca o sa ne restituie avansul platit.Am plecat de acolo si am cautat alta cazare.In data de 26.08.2015 am ajuns acasa si am trimis contul in care sa restituie banii,desi el avea acest cont.Eu am platit avansul cu OP in contul indicat de propietar.Daca restituie banii inseamna ca a fost o intimplare nefericita ,in caz contrar este un mod de a insela clientii.
Comentariu util ?
7 voturi 0 voturi
CONTACT
Monica
0766 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare