Pensiunea Titi Baile Felix, comentarii

Pensiunea Titi din Baile Felix

Baile Felix, str. Primaverii, nr. 70  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Titi Baile Felix


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Titi din Baile Felix:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Ghe.-robert - Alba Iulia
( sejur: 14.07.2014 - 18.07.2014 )
9.3
Am locuit in camera nr. 6, situata la etaj. Camera este mare, curata, este dotata cu televizor, are balcon cu vedere la sosea, iar pe balcon sunt scaune si uscator de rufe. Baia este suficient de mare, am preluat-o igienizata...Frigiderul este pe hol, fiind folosit in comun cu turistii celorlalte camere. Curtea este curata si ingrijita, bucataria este bine dotata si are tot ce trebuie. Distanta pana la stranduri este acceptabila, ajungi in 5 minute la Felix si in 10 la Aqua President, pentru ca statiunea in sine nu este foarte mare, iar o plimbare pe jos nu face rau nimanui.Am beneficiat de reducere de 15 lei la biletele de doua persoane la strandul Felix, pe baza tichetului de 10 lei cumparat de la gazde, astfel ca in loc de 50 lei am mai platit la intrare doar 25 lei, in total 35 lei. Gazdele sunt amabile si primitoare.
recomand cu drag aceasta pensiune.

Nu am gasit minusuri care ar merita semnalate public.
Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi
CONTACT
Lazar Cornel
0743 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare