Hotel Nicoleta Baile Felix, comentarii

Hotel Nicoleta din Baile Felix

Baile Felix, str. Primaverii, nr. 68  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Hotel Nicoleta Baile Felix


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (6)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (4) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie hotelului Nicoleta din Baile Felix:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Dorina - Vulcan
( sejur: 06.05.2017 - 11.05.2017 )
10
Se poate spune ca hotelul este unul dintr-e acele locatii care satisface si pe cei mai pretentiosi turisti,De la restaurantul elegant cu mancare buna la curatenia camerelor ,piscina care e curata si schimbarea apei in fiecare zi face ca sejurul sa fie unul de vis!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Andra M. - Ploiesti
( sejur: 05.07.2015 - 10.07.2015 )
8
La hotel Nicolta ne-am simtit foarte bine, camerele sunt mari si confortabile ( mobilierul este putin uzat) , baie moderna, liniste, la restaurant se mananca foarte bine. In concluzie este o locatie pe care daca puteti , nu o ratati.

Singura nemultumire ( destul de mare totusi ) este legata de faptul ca atunci cand am ajuns sa ne cazam , desi optasem pentru camera dubla , la receptie ni s-a spus ca mai au doar o singura camera tripla. Am inghitit galusca, am platit in plus , cu toate ca frumos era din partea lor , sa impartim cumva suma care mai trebuia platita. Zic si eu, dar..... Ca la noi.
Comentariu util ?
5 voturi 0 voturi

Valentin-mihai - Bucuresti
( sejur: 14.06.2015 - 19.06.2015 )
8.8
Personal amabil;
Mancare buna si suficienta la restaurantul hotelului;
Camere mari, pat mare, mobilier din pal melaminat, usor uzat dar mi s-a spus ca anul acesta va fi schimbat;
Bai renovate recent, mari, curate si frumos mobilate;
Vegetatie multa si frumoasa la piscina din spatele hotelului.

Dupa golirea piscinei ar trebui spalati peretii piscinei si santul ce colecteaza surplusul de apa din piscina cu peria si cu detergent / solutii pentru ca s-a o mazga / depunere.
Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi

Doina - Timisoara
( sejur: 29.03.2015 - 03.04.2015 )
10
Cand totul e de nota 10, cred ca am spus tot. Un hotel curat, camere si baia cu suprafete mari, caldura si apa calda non stop, o piscina de asemanea cu apa calda si acces liber la ea. Multumiri gazdelor pentru confort si discretie

Comentariu util ?
3 voturi 1 vot

Emil Adrian C. - Alba Iulia
( sejur: 07.04.2013 - 11.04.2013 )
8.7
- camere mari, baia mare

- caloriferele se încÄlzesc doar pe jumÄtate
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Mircea C. - Bucuresti
( sejur: 11.06.2011 - 15.06.2011 )
9.7
Ce sa zic, totul acolo este Ok, atmosfera placuta, te poti imprietenii cu orice fel de oameni, locuitorii sunt extrem de primitori, iar in ceea ce priveste hotelul si imperjurimile, pot spune ca este aproape perfect. Merg in aceasta zona, cu toate ca sunt din Bucuresti, inca din anul 2008, atunci cand am si descoperit acest hotel si sper ca voi putea merge in fiecare an, macar odata!

Ei. . . Da, exista si cateva minusuri. . . Si nu-mi face placere sa le spun. . Dar asta este. . In ultimul concediu care l-am petrecut acolo, am avut un accident, datorata proastei conceptii de evacuare a apei din piscina. De jur imprejur, exista un mic canal de evacuare a apei, in care se formeaza alge si muschi, foarte alunecosi, dar care nu este protejat cu un gratar, in asa fel incat sa nu mai existe posibilitatea producerii unor accidente. Daca si acest lucru se rezolva, pot spune, ca veti putea petrece un concediu, cum nu se poate mai placut.
Comentariu util ?
12 voturi 2 voturi
CONTACT
Popus Alin
0742 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare