Pensiunea Rustic Baia Sprie, comentarii

Pensiunea Rustic din Baia Sprie

Baia Sprie, str. Ignis, nr. 1b  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Rustic Baia Sprie


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (7)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Rustic din Baia Sprie:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Oleg - Bucuresti
( sejur: 23.12.2016 - 27.12.2016 )
9.2
Personal amabil, bucataria foarte buna.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Steliana Ionela - Slatina
( sejur: 02.09.2015 - 04.09.2015 )
5.3
Locatie frumoasa ca si parte exterioara si mancare buna! Personalul angajat a fost foarte amabil si ne-a oferit sfaturi de petrecerea timpului in zona! Piscinele au fost bune!

Nu ni s-a raspuns la cererea de rezervare trimisa aici si a trebuit sa sunam de cateva ori sa facem rezervare. Desi am sunat cu aproximativ o luna inainte nu ni s-a permis sa facem rezervare pe motiv ca exista o capacitate mare de cazare si sunt destule camere libere mai ales in timpul saptamanii! Cand am ajuns acolo pensiunea era plina si camerele din corpul nou erau ocupate de un grup de copii veniti in cantonament si a trebuit sa ne cazam intr-o camera din corpul vechi care nu arata foarte bine, necesita neaparat o renovare. Daca mergeti trebuie sa aveti aparat de tantari, sunt foarte multi si nu exista plase de tantari la geamuri!
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Andreea P. - Constanta
( sejur: 08.08.2015 - 11.08.2015 )
7
Amenajari frumoase, curatenie, spatiul verde foarte bine ingrijit, locuri de parcare suficiente si bine gandite

Foarte cald in camere si era necesar a se tine geamul deschis dar acestea nu aveau plase de tantari.
Personalul de la restaurant foarte obosit fizic, se straduiau sa faca totul bine dar se vedea ca sunt extrem de obositi si cum erau multi clienti comenzile ajungeau greu.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Victor - Chisinau
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 08.05.2015 )
1
Nu am avut noroc să ne cazăm în pensiune. În primul rând nu am primit nici un raspuns la solicitarea mea de rezervare. La telefon mi s-a spus, ca daca nu am primit nici un raspuns, înseamnă că nu au camerele solicitate. În acelaş timp pe site-ul era indicat ca pensiunea dispune de camere libere.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Bebe - Turda
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 05.01.2015 )
1
Administratoarea pensiunii mi-a refuzat pur si simplu rezervarea pentru ca am cerut insistent (prin mai multe mail-uri de pe site-ul pensiunii dansilor!), sa-mi trimita datele de transfer al banilor!... Nu a vrut pur si simplu sa procedeze asa cum este normal si recomandat pe toate site-urile de turism!... Recunosc insa ca in urma primei discutii telefonice mi-a trimis aceste date pe nr. De mobil de pe care sunasem, insa era normal ca intelegerea noastra sa fie scrisa in schimbul nostru de mail-uri. La pensiunea din Garda de Sus unde am fost exact asa a fost procesul de rezervare: contact telefonic, primire mail cu datele firmei, transfer de bani, raspuns la pensiune cu atasamentul foii de varsamant de la banca... Nu inteleg modul de gandire al administratoarei de acolo si de ce nu a vrut sa corespondam prin mail!
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Razvan - Cluj-napoca
( sejur: 03.09.2013 - 05.09.2013 )
6.3
Pret bun, au restaurant, cladire din lemn calduroasa, parcare, plasare buna fata de drumul principal si benzinarie.

Niste lucruri elementare netratate : praf pe noptiere, meniu de mic dejun cam restrans (ochiuri si omlete), pat lipsit de confort.
Comentariu util ?
6 voturi 2 voturi

Ana-maria I. - Cluj-napoca
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 27.06.2012 )
8
Atmosfera este una placuta, piscinele au apa curata, tot spatiul aferent pensiunii este unul divin. Recomandam celor care isi doresc un concediu placut. Noi nu am ramas cazati pentru ca vremea a facut nazuri:P

Răspunsul unității: ( 16.11.2012 )

Va multumim frumos pt aprecieri,dorim sa fim pe gustul d voastra,noi va asteptam si in sezonul de iarna,la gura focului din semineu,la un pahar de vin fiert,pensiunea rustic baia sprie

Comentariu util ?
11 voturi 11 voturi
CONTACT
Les Cristina
0744 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare