Restaurant Floare de Colti Baia Mare. Telefon Restaurant Floare de Colti
path
Caută cazare în:
pixel
box
Despre Baia Mare:
Despre Baia Mare
Obiective turistice Baia Mare
Evenimente turistice si agrement Baia Mare
Poze Baia Mare
Harta Baia Mare
Autogara Baia Mae

Paște 2018 Baia Mare
Crăciun 2017 Baia Mare
Revelion 2018 Baia Mare
box
pixel

Restaurant Floare de Colti Baia MareAdresa: Baia Mare, Vasile Lucaciu, Nr. 48
Telefon: 0362 808 051, 0751 191 670
Fax: 0262 250 216
Capacitate: 55 locuri


Detalii restaurant

Prezentare

Restaurantul pensiunii Floare de Colti va ofera intr-o ambianta familiara o gama diversificata de preparate culinare rafinate din bucataria traditionala romaneasca si internationala pregatite pentru dumneavoastra de specialiste in arta culinara.

Amenajat in nota distinctiei si a bunului gust, cu o capacitate de 55 locuri, restaurantul pensiunii Floare de Colti sta la dispozitia dumneavoastra in scopul organizarii diferitelor mese festive (nunti, botezuri, aniversari onomastice, reuniuni de clasa), servirea fiind asigurata de un personal calificat poliglot.

Preparatele culinare oferite sunt intotdeauna proaspete, aprovizionarea fiind facuta din serele proprii. In zilele toride sau serile calde de vara va puteti destinde pe terasa intr-o ambianta intima dar revigoranta si racoritoare.

Barul pune la dispozitia clientilor felurite sortimente de bauturi alcoolice si racoritoare, precum si cea mai buna cafea din zona. Vinurile fin alese din podgorii nationale si internationale incadreaza perfect preparatele culinare cu specific national sau international oferit de bucataria pensiunii.