Pensiunea Ovidiu Baia Mare, comentarii

Pensiunea Ovidiu din Baia Mare

Baia Mare, str. Petofi Sandor, nr. 71  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Ovidiu Baia Mare


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Ovidiu din Baia Mare:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Péter - Ungaria
( sejur: 31.05.2015 - 02.06.2015 )
9.3
Camerele si peisajul este foarte bun facem o propunere ,dacá fiecare camerá ar dispune de un miuc frigider unde oaspetii pot pune la rece un suc ,fructe etrc,intrucit pensiunea nu dispune de bufet respectiv unitate comercialá se aflá la o distantá mai mare(aprox 1,5 km)

La micul dejun am cerut indulcitor pt.ceai si cafea dar nu au avut.Doamna proprietará mi-a multumit si a rásouns cá este o observatie buná.
Comentariu util ?
1 vot 1 vot
CONTACT
Letitia Cosma
0756 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare