Pensiunea Casa Pintea Baia Mare, comentarii

Pensiunea Casa Pintea din Baia Mare

Baia Mare, str. Petofi Sandor, nr. 20  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Casa Pintea Baia Mare


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Casa Pintea din Baia Mare:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Péter - Ungária
( sejur: 27.12.2014 - 29.12.2014 )
6.3
Pensiunea este situatá intr-o zoná foarte frumoasá si linistitá a orasului.

-la sosire camera nu a fost pregátitá (curátatá), vifi-ul de la etajul II nu a functionat fapt sesizat la personalul pensiunii. Nu am fost informati la sosire despre micul dejun (orele servirii, respectiv la servirea micului dejun nu am fost informati asupra valorii acesteia (pretul dejunului inclus in tariful camerei) In general pensiunea (camera in care am fost cazat) ar trbui supusá unei zugráviri generale, mobilierul ar necesita unele reparatii precum si cabina de dus (foarte greu se inchid usile)
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Petrusca Maria, Gasca Gheorghe
0362 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare