Vila Royal Bacau, comentarii

Vila Royal din Bacau

Bacau, str. Alecu Russo, nr. 26  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Royal Bacau


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Royal din Bacau:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Cohen R. - Israel
( sejur: 08.04.2012 - 09.04.2012 )
9.7
Personal simpatic, foarte curat, linistit si mic dejun foarte gustos.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Andrei B. - Botosani
( sejur: 17.12.2011 - 18.12.2011 )
9.8
Am fost la aceasta vila pentru o noapte, curatenie, locatie si ospitalitate din partea staff-ului. Pret bun si asteptari pe masura!

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Alin C. - Timisoara
( sejur: 25.11.2011 - 27.11.2011 )
9.5
Un design foarte placut atat in camera cat si in spatiile comune, clasic fara a fi kith, camera chiar daca a fost la mansarda a fost foarte mare, pat mare cu saltea excelenta, curatenie perfecta (am vazut un angajat in genunchi spaland treptele de la parter care erau placate cu gresie bucata cu bucata-la etaje era mocheta aspirata zilnic), baie foarte bine utilata cu vana si paravan de sticla securit cum rar am vazut (dar am vazut in Germania), apa calda, caldura perfecte, schimbat prosoape si consumabile in baie zilnic, pozitionare buna aproape de centru, personal deosebit de amabil si saritor care a raspuns prompt si mi-a satisfacut toate dorintele (am primit camera mai repede decat ora 12 am putut preda camera mai tarziu decat ora din program), mic dejun foarte bun cu paine preparata la ei in bucatarie - foarte buna, cu dulceata de visine productie proprie (dementiala), branza telemea din sursa loco excelenta. Cu alte cuvinte excelent.

Putine dar din pacate sunt. Usile de la camere nu asigura izolare fonica mai deloc, se aude tot de pe hol iar daca vrei sa te odihnesti dimineata te deranjeaza zgomotul de la personalul de curatenie si noaptea vecinii care se intorc de la chef. Usile de la intrarea in camera nu au praguri ceea ce e bine pentru design dar nu e bine pentru izolare fonica. Tot prin usile neetanse intra si fumul de tigara din barul de la parter care s-a simtit pana la mansarda neexistand nicio usa de compartimetare intre bar si holurile de nivel de la cazare. Nu exista prize suplimentare in camera, sunt doar cele pentru veioze si Tv. Un picutz greu de gasit cu Gps dar probabil e o scapare a programului Gps-ului (nici dupa coordonate nu am reusit asa ca am luat la pas strada dintr-un capat in altul si la celalat capat am gasit locatia). Nu am sesizat sa existe aer conditionat in camere ceea ce pentru vara poate fi neplacut eu am fost iarna si a fost super ok.
Micul dejun nu este inclus in pretul de cazare sau cel putin asa a fost in cazul meu.
Răspunsul unității: ( 11.04.2012 )

Micul dejun este inclus in pretul de cazare.Nu am cunostinta despre situatia dvs.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Paul Viorel T. - Bucuresti
( sejur: 27.03.2011 - 30.03.2011 )
8.8
Camerele excelente. Micul dejun mai mult decit suficient, comanzi din meniu in valoare de 20 de lei. Ce depasesti platesti.

Multa galagie. Am gasit usa de la vila inchisa dupa ora 12 noaptea, iar receptionerul dormea tun. Am sunat la patron sa ne deschida usa.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Turist - Bucuresti
( sejur: 26.08.2010 - 27.08.2010 )
9
Servicii - Ok

Baia este plina cu apa dupa ce se face dus. Ar fi util un mop curat - cu care sa se adune apa - pentru a utiliza baia si dupa dus.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare