Pensiunea Rostra Bacau, comentarii

Pensiunea Rostra din Bacau

Bacau, str. Vadul Bistritei, nr. 16  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Rostra Bacau


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Rostra din Bacau:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Corina - Bacau
( sejur: 22.07.2015 - 23.07.2015 )
9.3
Placut surprinsa de curatenia din camere.

Fatada nu tocmai primitoare si faptul ca pare in permanenta constructie te poate alunga.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Adina - Arad
( sejur: 16.07.2015 - 19.07.2015 )
7.8
Camerele sunt spatioase, semnal TV si Wi-FI fara probleme, baie destul de spatioasa si curata, curat in camera, amplasarea buna.

Mai multa atentie la asternuturi si perdele cat si la partea de intretinere, accesul la camere ar trebui modificat si se simte miros de praf in camere dar consider ca este normal deoarece pensiunea este noua si este in constructie si se lucreaza.
Răspunsul unității: ( 23.07.2015 )

Totusi nota 9 pentru confort nu spune ca ar fi fost probleme cu asternuturile, de altfel nici nu pot fi astfel de probleme. Asternuturile merg dupa fiecare persoana la o spalatorie specializata, asa cere legea in cazul in care nu este spalatorie proprie. Intretinerea se face in fiecare zi, pe timpul sederii cat si complet dupa fiecare persoana care foloseste una din camere. Desi inca se mai construieste la pensiunea noastra, zona de cazare este complet separata de zona unde se construieste astfel ca praful nu poate intra in discutie, probabil domnisoara are o sensibilitate mai mare. Noi nu am primit plangeri de acest fel niciodata. Rugam eventualele persoane care au astfel de plangeri sa discute personal cu noi in momentul sederii lor in pensiunea noastra, pentru ca nu este frumos sa facem anti-reclama fara fundament.

Comentariu util ?
5 voturi 0 voturi
CONTACT
Costel Balaban
0754 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare