Pensiunea Sylvester Azuga - TURIST INFO .ro

Pensiunea Sylvester din Azuga

Azuga, str. Parcului, nr. 7  
Despre Pensiunea Sylvester
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpic
4 recenzii

Amabilitatea gazdelor,ṣi,nu în ultimul rând, calitatea serviciului de cazare oferit.Sã nu uit: ceea ce priveṣti din camerã dimineaţa când deschizi fereastra,e superb.

... citeste mai mult

Pensiunea Sylvester pusa in functiune in luna noiembrie a anului 2008, este amplasatã intr-o zona montana linistita, cu un aer puternic ozonificat datoritã ariei mari a padurilor ce o inconjoara, fiind amplasata in apropierea partiilor de schi Sorica si Cazacu, la 5 min de mers cu masina (2, 5 km) distanta de acestea.

Pensiunea dispune de 9 camere pentru cazare (cu pat matrimonial), cu grupuri sanitare proprii, televizor, telefon, internet wireless, sala de mese de 18 locuri, bucatarie destinata prepararii hranei de catre turisti, dotata corespunzator, sala de lectura, living generos, terasa, curte.

Confortul din spatiile de cazare si calitatea serviciilor oferite, complementar numeroaselor obiective si atractii turistice existente la nivel zonal permite organizarea unor sejururi deosebite, in care clipele de odihna si relaxare pot fi armonios completate cu activitati de cunoastere, recreere, divertisment.

Copii pana la 10 ani beneficiaza de cazare gratuita in camera cu parintii ( pentru al 2-lea copil este necesar pat suplimentar), intre 10-14 ani, reducere 50% din tariful de cazare cu pat suplimentar
Capacitatea maxima: 18 adulti in 9 camere.

Pentru rezervare este necesara plata unui avans de 30% din totalul serviciilor, in baza unei facturi proforme.

Se vor folosi sistemele audio din dotarea unitatii.

pensiunea sylvester – Regulament de conduita interioara

Regulamentul de ordine interioara si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele functionarii unitatii noastre de cazare in conditii civilizate si conform normelor legale. Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea conditiilor de sedere a turistilor in incinta pensiunii. El se aplica tuturor turistilor, care il accepta prin insusi faptul cazarii lor in pensiune si trebuie sa i se conformeze fara limite sau rezerve.
Pentru a ne putea duce la indeplinire aceste dorinte in asa fel incat sa reveniti la noi cu placere de nenumarate ori, va rugam sa respectati urmatoarele reguli de ordine interioara:
Reguli generale:
• Perioada cuprinsa intre orele 23:00 si 08:00 este considerata perioada de odihna si liniste. VA rugam sa respectati orele de odihna.
• Sa nu deteriorati obiectele din dotarea unitatii. In caz contrar turistul datoreaza unitatii de cazare suma egala cu valoarea obiectului deteriorat si manopera;
• Sa nu deranjati linistea celorlalti clienti;
• Sa nu lasati copiii nesupravegheati, sa nu tipe, sa nu alerge pe scari si holuri. Orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiiilor nu este responsabilitatea noastra.
• Interzis accesul cu consumatori electrici mari (resouri, radiatoare, fierbatoare etc.)
• Nu se accepta animale de companie decat cu aprobarea administratorului.
• Este interzis fumatul in camera si in celelalte spatii ale pensiunii, cu exceptia curtii si terasei.
• Este interzisa aruncarea mucurilor de tigara in alte locuri decat cele prevazute cu scrumiere.
• Conform legislatiei romane consumul sau comercializarea de substante halucinogene sau psihotrope este interzis.
• Gunoiul si resturile menajere se vor depozita in saci menajeri, care se pot procura de la receptie, sau in cosurile de gunoi amplasate in unitate.
• Dupa expirarea perioadei rezervate, predarea cheii la receptie se va face numai dupa ce s-a realizat verificarea camerei.
Camere:
• este interzis fumatul IN camere!
• Este interzis consumul de seminte si alimente in camere.
• In camere este interzisa organizarea de petreceri, nu se accepta muzica la volum ridicat; exceptie fac grupurile care ocupa intreaga locatie si au aprobarea administratorului.
• LA iesirea DIN camera, VA rugam stingeti lumina!
• Nu folosiţi prosoapele pentru: şters părul vopsit, pentru demachiat, curaţat încălţămintea, geamantanele, pardoseala etc.
• A se folosi pentru uz corporal (orice prosop sau lenjerie deteriorată astfel se va plăti – 50, prosop mic ,100 prosop mare, 150 lenjeria);
Spatiul comun (sala de mese)
• Perioada cuprinsa intre orele 23:00 si 08:00 este considerata perioada de odihna si liniste. Va rugam sa respectati orele de odihna.
• In spatiul comun se pot organiza petreceri numai cu aprobarea administratorului.
Bucatarie:
• Bucataria este disponibilia tuturor clientilor, in conditii de autogospodarire.
• Bucataria este destinata doar prepararii mancarurilor simple.
• Va rugam ca atunci cand preparati alimente in bucatarie sa tineti cont si de ceilalti turisti cazati.
• Va rugam sa folositi cu moderatie apa calda pentru spalatul veselor, in special dupa ora 20, consumul exagerat poate crea disconfort la grupurile sanitare.
Curte:
• In curte nu se accepta muzica la un volum ridicat.
• Gratarul se poate face numai in spatiul amenajat.
• NU se asigura lemn si carbuni pentru gratar.
Cazarea in pensiune se face incepand cu ora 14.00, la receptie, prezentand actul de identitate pentru inregistrarea in registrul destinat oaspetilor si pentru a se elibera cheia aferenta camerei rezervate. Din momentul preluarii cheii de la receptie, turistul raspunde pentru camera rezervata.
Acest regulament vine in intampinarea asteptarilor turistilor nostri. In cazul nerespectarii lui, ne rezervam dreptul de a lua masurile cuvenite.
Va multumim si va dorim un sejur reusit in cadrul unitatii noastre de cazare.FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
livingliving
masa de ping-pongmasa de ping-pong
sala de mesesala de mese
terasaterasa
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 18 adulți în 9 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?

Oferta Specială

(valabila pana la 15.09.2017) actualizată acum 65 zile
Descrierea ofertei:

Incepand cu data de 15 iunie, pentru minim 7 nopti de cazare tariful este de 65 lei pe noapte pentru o camera dubla matrimoniala.

0 voturi 0 voturi
Detaliile acestei oferte sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Ioana Tache
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare