Pensiunea Orizont Azuga, comentarii

Pensiunea Orizont din Azuga

Azuga, str. Garbovei, nr. 8  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Orizont Azuga


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Orizont din Azuga:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Mihaela - Bucuresti
( sejur: 02.12.2016 - 04.12.2016 )
4.2
Caldura in camera,
Localizarea pensiunii destul de aproape de gara si partie

Nu exista internet.
Camerele sunt decorate ok, intr-un stil rustic, dar prost ingrijite. Cand am intrat in camera atarna o panza de paianjan de la lustra pana in jos in mijlocul patului. Lenjeria de pat era rupta si pe la geam exista mucegai.
Pe jos era nematurat, iar baia era incredibil de murdara.
Faianta era unsuroasa, iar la imbinaturi era plina de mucegai.
Cada la fel de murdara si scurgerea infundata.
Pe jos era asezat un covoras de plastic, iar sub el era o mazga neagra lupicioasa.
WC-ul era murdar si avea pete de voma (sper sa fi fost voma) sub capac.
Si probabil cel mai important aspect negativ este atitudinea gazdei.
Ne-a impus sa nu facem galagie, la modul sa nu radem, sa vorbim in soapta, fara muzica si sa intram in camera direct la somn.
Nu ca am fi dat cine stie ce party, doar ca am ajuns la pensiune la ora 3 si ne-am strans intr-o camera la un film si am adormit. Dar dimineata mai sa-mi sara in cap ca am fost obraznici si ca am facut galagie deschizand usile cand am ajuns din oras.
Accesul la bucatarie inseamna ca ai voie doar sa-ti faci micul dejun. Sub privirile supraveghetoare ale gazdei care e non stop in bucatarie fumand. Dar mai bine sariti acest pas caci aragazul este plin de ulei inchegat, iar vasele sunt slinoase, iar o mata se plimba peste tot pe mese.
Singura explicatie a gazdei a fost ca ei conduc o casa respctabila si ca au chiria pe noapte ieftina.dar totusi acest lucru nu justifica tot ce am vazut si trait acolo.
Nu recomand aceasta pensiune nici ca ultima optiune.
Nu exista parcare
Răspunsul unității: ( 21.02.2017 )

Referitor la sesizarea facuta de dvs va aduc aminte ca la ora 1 va rugam sa nu mai faceti galagie ,intrucat mai sunt si alti turisti cazati in vila .Probabil ca daca nu va atentionam sa faceti liniste nu ati fi scris aceste nemultumiri ale dvs.Turistii care vor veni vor vedea ca nu este nimic adevarat din ce ati scris dvs.

Comentariu util ?
14 voturi 2 voturi
CONTACT
Ion, Constanta
0722 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare