Casa Sturzu Azuga, comentarii

Casa Sturzu din Azuga

Azuga, str. Florilor, nr. 26  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Sturzu Azuga


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Sturzu din Azuga:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Catalin - Tulcea
( sejur: 27.12.2013 - 29.12.2013 )
9.2
O experienta foarte ok ca si cazare, propietari foarte discreti, amabili si foarte cooperanti. Fiind prima experienta la munte nu am o referinta pentru comparatie insa per ansamblu a fost bine, camere curate, la fel si baile. Anuntul corespunde cu realitatea. Raport calitate/pret decent pentru perioada in care am fost cazati.

Comentariu util ?
8 voturi 9 voturi
CONTACT
Sturzu Ion
0728 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare