Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Diana din Avrig grade grade grade

Avrig, str. Valea Avrigului, nr. 530 -
Nota 8.4 / 8 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.5
insert_emoticon Servicii:6
lightbulb_outline Curățenie:7
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:7
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mirela Irimia din Galati
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 04.09.2023.
O locatie de vis, administrata de oameni minunati! Camere mari si curate, bucatarie utilata cu tot ce trebuie, iar daca lipseste ceva, doamna Corina (o dulceata de femeie), rezolva imediat problema! Multumim pentru ospitalitate si pentru surprize!!! Cu siguranta vom reveni!
   Aura din Constanta
nota: 8.17
schedule 28.06.2023
Camere îngrijite, curate, gazda primitoare, bucătărie nu foarte utilată (nu am fost puși pe gătit, însă ne-a lipsit ibricul pentru cafea, probabil pentru a ne determina sa folosim aparatul cu plată), curte cu foarte puțin spațiu verde, foișor inexistent, scaune și mese insuficiente pentru toți turiștii (pensiunea era ocupată la capacitate maximă). Ca plususuri: piscina medie, masa de tenis, grătar, ciubar și atv-uri, ultimele două fiind contra cost! Per total, n-a fost foarte rău, dar se putea și mai bine! Am stat doar doua nopți pentru a vizita minunatele obiective turistice din zonă!
Răspunsul unității:
D-voastră erați deja cu scaunele pliabile de acasă,și v-ați retras într-un colț în curte imediat cum ați ajuns la locatie fiind scaune și mese goale .spre mirarea altor oaspeți care ne-au întrebau ce problema au ei de nu va apropiați de terasa închisă, deschisă.nu am știut ce să le răspundem.fiind loc comun fiecare sta unde dorește ..Terasa închisă are 30 de scaune cu mese,terasa deschisa scaune mese canapea aproximativ 40 de mt pătrați de terasa,pare ciudat că nu era niciun scaun..erau dar nu ați dorit să stați împreună cu alți oaspeți....veselă este pentru aproximativ 30 de persoane. Curios e că nu ați găsit un vas pentru cafea sj pe langa automatul de cafea era și filtru pt cafea...terasa e complet utilata .plita electrica .plita pe lemne.gratar.chiuveta apa caldă.apa rece.masina de spălat vase Bosch.La curățenie de ce nu ați făcut poze ???unde era mizeria??? concluzia noastră e că v-ați supărat că nu am dorit să va facem o factura pe o sumă mai mare așa cum ne-ați solicitat d-voastră decât cea reală poate așa practicați pe unde mergeți de obicei..la noi ati greșit adresa cu astfel de șmecherii.de aici nemulțumirea d-voastră la adresa noastră .căutați alte locații data viitoare .e ușor să aruncăm cu noroi.
   Luca Adrian din Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 15.11.2019 - 17.11.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pentru un grup tanar de 16 persoane, totul a fost la superlativ, de la conditiile de cazare si pana la amabilitatea gazdelor si disponibilitatea lor de a ne satisface toate doleantele. Desi sunt la inceput, serviciile oferite de ei s-au ridicat la pretentiile unei unitati de cazare cu vasta experienta in satisfacerea clientilor multumiti. Recomand cu incredere aceasta pensiune si cu siguranta vom reveni cu proxima ocazie. Felicitari si va multumim pentru tot!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am avut nimic de reprosat
poze recenzie
   Daniel din Sighetu Marmatiei
nota: 8.33
schedule sejur: 26.07.2019 - 27.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera 1 arata bine, e modern si isi merita banii. Curtea e frumos amenajata, locul de servire a mesei e dotata si gratarul e excelent.
Chiar daca s-a ivit o problema destul de majora ... Au fost deschisi la rezolvarea ei. Sunt la inceput asa ca inca mai invata ... Si sper sa invete din fiecare situatie.
thumb_down
Aprecieri negative:
Camerele nu sunt la fel si nu ofera acelasi confort. Camera 4 de exemplu are baia separata ... E baia doar a acelei camere ... Dar trebuie sa iesi pe hol. Mobilierul si paturile inclusiv saltelele nu sunt la fel. Am fost in 3 camere separate. S-ar putea lucra la acest aspect. Dar pentru cei care nu sunt pretentiosi e foarte OK pensiunea. Inca de ce am ramas un pik dezamagit ca nu am vedere nici la munti ... In vecinatate sunt buruieni crescuti ... Si copaci ... Astfel acopera privelistea splendida. (asta nu e de vina proprietarul)
Apoi fiind pe valea Avrigului ma asteptam sa am parau, dar pensiunea este pe cealalta parte, respcetiv pe partea stanga ... Dar asta a fost compensat de faptul ca curtea este chiar ingrijita si de multe locuri pentru copii.
Răspunsul unității:
Buna ziua.. Nu vrem să intrăm în polemici.. Tinem cont de orice părere venită din partea domnilor care se cazeaza la noi..Dar consider totusi ca ne_ati `taxat cam dur` si nu cred ca era cazul..asta e parerea d_voastră si o respectăm .am venit in întâmpinarea d_voastră cu rezolvarea. În rest sanatate va dorim!!!Cu stima !!!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   George Ciprian din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 05.07.2019 - 06.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele primitoare,spatiul de cazare foarte curat si foarte bine intretinut.O oaza de liniste si aer curat.Va multumesc pentru experianta foarte placuta.Cu siguranta voi reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista minusuri sau nemultumiri.
Răspunsul unității:
Va multumim domnule Constantin pentru aprecieri! Va asteptam cu mare drag si cu alte ocazii!!Zi buna!Cu stima Casa Diana Confort
   Elena din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 14.07.2019 - 19.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locaria este aproape de punctele de atractie ale zonei, aprox 0.7 km de cele doua locuri unde se poate face echitatie, 5 km fata de rezervatia de cerbi, aprox 20-30 km de Valea zanelor, Transfagarasan & pastravaria Albota sau Sibiu. Exista sala de mese si bucatarie la interior, dotata inclusiv cu masina de spalat vase. De asemenea este si o bucatarie la exterior si sunt si 2 gratare separate. Unul dintre gratare are si plita, deci se poate gati in toata regula. Camerele sunt dotate corespunzator. Curte mare, parcare atat in fata curtii, cat si la interior, spatiul de joaca fiind suficient. Gazde amabile si vesele.
Răspunsul unității:
Va mulțumim doamna Furtuna!!! Va mai asteptam sa reveniți în locația noastră cu mare drag Si cu alte ocazii !!! Zi bună!!!Cu stima Casa Diana Confort!!
   Antonia din Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 17.05.2019 - 18.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte frumoasa locația, camere moderne și curate, iar proprietarul a fost foarte ospitalier!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pt.aprecieri.Va asteptam cu drag si cu alte ocazii.Cu stima Casa Diana. Zi minunată.
   Kateryna K din Cluj-napoca
nota: 10
schedule sejur: 19.04.2019 - 21.04.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie cu vedere catre masiv. Camerele foarte curate, ingrijite si luminoase. Curtea frumos amenajata.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
Răspunsul unității:
Multumim pt aprecieri...va asteptam cu mare drag sa reveniți si cu alte ocazii.Cu stima Casa Diana..Zi minunată
CONTACT
Bujan Ovidiu
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Bujan Ovidiu
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0747 235 692
WhatsApp