Cabana Cerbul Avrig - TURIST INFO .ro

Cabana Cerbul din Avrig

Avrig, str. Valea Avrigului, nr. 196  
Despre Cabana Cerbul
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Cabana este omologata,clasificata si înregistrata la Ministerul Turismului.
Situata pe valea Avrigului la 22 km de Sibiu, la 8 Km de la Dn Sibiu-brasov(calea ferata), drum asfaltat, intr-o zona montana, cabana are iesire la rau, ferita de zgomotul traficului orientata spre muntii Fagaras, locul ideal pentru relaxare si distractie. Natura, raul si brazii din imprejmuiri confera o nota de intimitate, un aer curat si o liniste interioara.

Locatia este noua si dispune de 4 dormitoare la etaj cu 2 paturi duble in fiecare camera(16 pers). 2 livingu-uri cu coltare, (pentru inca 4 pers cu acceptul proprietarului), un spatiu generos de servit masa si dans,semineu cu incalzire centrala cu circuit dublu pe curent si lemne + o soba de teracota independenta mare pe lemne, 2 bai moderne cu apa calda permanent, cu cadite de dus, 1 bucatarie mare la parter utilata complet. Capacitate max. 20 persoane.

Bucataria este dotata cu 2 frigidere, masina de spalat vase, 2 filtre cafea, 1 cuptor cu microunde, 2 prajitoare de paine, 2 sandwich-maker, fierbator de apa pentru ceai, vesela completa(atat pentru interior cat si pentru exterior), 1 racitor tip frigider de capacitate mare in filigorie.
In spatiul acoperit de la gratar este amplasat si un aragaz cu butelie pentru a prepara minuturi.

Cabana este dotata cu 2 televizore in livinguri cu antena Digi Tv.

Suprafata terenului este de 600 mp, cu parcare proprie in interior pt. 6 masini.
Cabana dispune de un loc generos acoperit pentru gratar, un aragaz cu butelie, un spatiu amenajat pentru pregatit ceaunul, de asemenea o filigorie mare pentru servit masa amplasata intre cabana, gratar, loc de joaca pentru copii, leagan, terenul verde se poate folosii pentru un mini footbal, volei, tenis cu piciorul sau alte activitati. Capacitatea totala de cazare este de 16-20 persoane.

Precizari:
Se interzice accesul in unitate cu sistem suplimentar de boxe sau de amplificare.
Livingul Nr. 1 este dotat cu un sistem home cinema(5+1), monitor, tastatura, mouse pentru a fi conectate la unitatea centrala a clientului, are iesire separata pentru home cinema,
Locul de dans este dotat cu o linie profesionala Technics(statie, dvd, deck, radio, 2 boxe pe 8 Ohmi), Locul de gratar este dotat cu un dvd/mp3/radio cu 2 boxe pentru exterior si mufa stereo pentru a conecta un telefon sau leptop.
Pentru oricare din dotarile tehnice exista cabluri montate pentru conexiunile:
-tip laptop, computer de birou, telefon, sau alt device cu iesire stereo.
Clientul poate veni in locatie doar cu tehnica de difuzare a muzicii nu cu sistem de amplificare sau difuzare.

La data luarii in primire a cabanei de catre chiriasi, dupa efectuarea receptiei, persoana care a rezervat locatia si a semnat contractul preda proprietarului buletinul(copie) si o garantie de 200 .
Acest depozit se constituie ca si garantie, pe perioada folosirii imobilului, pentru acoperirea unor mici strcaciuni sau spargeri in cazul folosirii defectuase a dotarilor puse la dispozitia chiriasilor la data receptiei.
In cazul in care chiriasi nu predau spatiul in conditii similare de curatenie se percepe taxa de 100 pentru curatenie.

Nu se inchiriaza persoanelor minore si nu se preteaza activitatilor de tip majorat.

Pe durata derularii contractului se asigura lemne pentru 1 gratar pe zi sau pentru prepararea ceaunului, nu se asigura lemne pentru consum excesiv sau pentru foc de tabara.
Gunoaiele se aduna in saci menajeri si se depoziteaza la ghena mare din drumul principal de catre chiriasi la plecarea din locatie.

Cabana nu-şi propune promovarea turismului, locaţia se inchiriaza integral pentru perioade bine determinate in conditiile legii, pentru diferite activitati familiare sau sociale.

Pentru a respecta legislatia in vigoare la constructiile din lemn, prevenirea si stingerea incendiilor, protectia muncii, precum si siguranta persoanelor, in Spatiul interior al Acestei Unitati Fumatul Este Strict Interzis. Locurile de fumat sunt amenajate in spatiul exterior si in filigorie.

Pentru a ajunge LA cabană DIN drumul principal sunteți îndrumați LA dreapta DE indicator 'cabana cerbul avrig', aprox. 5 Km de la Avrig
Ne gasiti pe facebook la adresele:Cabana Cerbul Sibiu sau Cabana Cerbul Avrig


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
parcareparcare
plata cu cardulplata cu cardul
râu în curterâu în curte
sala de mesesala de mese
se accepta animalese accepta animale
semineusemineu
terasaterasa
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie pe holbaie pe hol
incalzire centralaincalzire centrala
sobe de teracotasobe de teracota
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 18 adulți în 6 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 27.02.2017 - 27.02.2018

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?

Oferta Specială

(valabila pana la 03.07.2018) actualizată acum 21 zile
Descrierea ofertei:

16 pers-max.20:
600 lei/noapte/V/S sau S/D,
900 lei/week complet,
Se inchiriaza integral unui singur grup.NU pe camere.
In timpul sapt.280 lei/noapte/pt 8 pers/min 2 nopti.
Cab f. Calduroasa, spatioasa,4 dorm,2 livimg,2 bai sala de mese/dans, buc mare utilata.

0 voturi 0 voturi
Detaliile acestei oferte sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Ovidiu, Cristi
0742 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare