Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Trei Brazi din Arieșeni grade grade grade

Arieșeni, sat Arieșeni, Centru , nr. 24 -
la aproximativ 8.6 km de centrul localității Vârtop
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.8


Adaugă recenzie
   Eva Kuzsma din Oradea
nota: 9.83
schedule 08.01.2024
Pensiunea se afla intr-un loc foarte frumos, un pic mai departe de partie, dar camerele sunt curate si confortabile dotate cu baie proprie, mancarea gustoasa si pe saturate (se tine cont si te ajuta daca ai alergii sau daca tii regim alimentar), gazdele super amabile, te ajuta cu orice problema, am fost foarte multumiti si satisfacuti, cu prima ocazie revenim. Recomand tuturor cu drag.
   Sebastian B din Timisoara
nota: 10
schedule 15.07.2023
Cea mai frumoasă cazare la munte pe care am avut-o vreodată! Pensiune nouă, luxoasă, mobilată cu mult gust, amplasată într-o zona liniștită. Camerele spațioase și luminoase, pat dublu matrimonial foarte confortabil, ne-am odihnit ca acasă. Curtea enormă, cu priveliște de vis, copii s-au jucat în voie. Am putut servi și mesele aici, mâncarea a fost excelentă, cu porții generoase și produse tradiționale. Gazdele au fost la superlativ, le-am simțit ca pe niște prieteni foarte buni. Vom reveni cu siguranță cu mult drag aici!
   Ileascau Iulia din Timisoara
nota: 10
schedule 05.06.2023
Pensiunea este nou construită, finalizată anul acesta, ideală pentru odihnă și relaxare (pat confortabil, liniște, locație bună, curățenie, preț bun). Proprietarii sunt foarte amabili și țin cont de dorințele și părerile turiștilor. Mâncarea este delicioasă, ca la mama acasă.
poze recenzie
   Ionela Rezus din Oradea
nota: 10
schedule 30.03.2023
Superb! Locatia minunata, pensiunea foarte aranjata si curata. Mancarea foarte buna! Gazdele incredibil de amabile si primitoare! Am fost rasfatati! Sunt suficiente variante pt petrecerea timpului si suficient spatiu de alergat pt copii. O sa revenim, cu siguranta!
   Sabău R din Oradea
nota: 10
schedule 26.03.2023
Un sejur de excepție într-o cadru de poveste. Camere primitoare, mâncare ca la mama acasă, curățenie maximă. Gazde primitoare și ospitaliere! Pensiunea este localizata la 100 m de centrul comunei Arieseni. Noi fiind 17 pers cu copii cu tot, în fiecare camera exista posibilitatea adăugării unui pat suplimentar. Paturile sunt comode și foarte mari. Pensiunea are o curte mare cu o parcare imensă. Ne dorim sa revenim cât de curând.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Anica Pantea , Calin Pantea Sau Pantea Sorin
Pe TURIST INFO din 2007
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Anica Pantea , Calin Pantea Sau Pantea Sorin
pe TURIST INFO din 2007
Telefon: 0748 834 008
WhatsApp
Apel/SMS