Cabana Raluca Arieseni, comentarii

Cabana Raluca din Arieseni

comuna Arieseni, sat Galbena, str. Principala, nr. 10  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana Raluca Arieseni


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie cabanei Raluca din Arieseni:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Cristian - Bucuresti
( sejur: 16.08.2016 - 22.08.2016 )
9.3
Cabana este asezata in mijlocul unei pasuni, la poalale unui deal. Peste tot esti inconjurat de verdele pajistilor si suficient de departe de sosea ca sa te rupi de rutina orasului (aglomeratie, zgomot, badaranie, etc.). Peisajul din jur este de poveste cu dealuri molcome, case rasfirate prin poieni si cu animale fericite. Gazdele, o familie de tineri, se aseaza la dispozitia turistilor fara sa fie plictisiti sau acriti. Oamenii zonei sunt deschisi si foarte sociabili. Nu in ultimul rand este de amintit apropierea de principlele obiective ale Rezervatiei Naturale a Muntilor Apuseni.

Aspectul usor inghesuit al camerelor, similar clasicului model de cat mai mult. Internetul nu iti permite sa rezolvi nimic urgent. Pentru a ajunge prima data ai nevoie obligatoriu de indrumare telefonica.
Comentariu util ?
3 voturi 1 vot

Sandu - Constanta
( sejur: 25.06.2016 - 30.06.2016 )
9
Ne-am întors de curând de la pensiunea Raluca,unde am fost cazați si unde ne-am simțit foarte bine.Curatenie,amabilitate,frumusete,liniste,aer curat,mancare foarte buna,pe toate le-am găsit aici!Recomandam cu căldură pensiunea!Dacă nu ar fi asa departe de Constanta,am reveni mult mai des!

Comentariu util ?
11 voturi 0 voturi
CONTACT
Avram Claudia
0749 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare