Cabana Patricia Arieseni, comentarii

Cabana Patricia din Arieseni

comuna Arieseni, sat Dealu Bajului, str. Dealul Bajului, nr. 229  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana Patricia Arieseni


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie cabanei Patricia din Arieseni:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Stefan - Dej
( sejur: 02.04.2016 - 04.04.2016 )
9.5
Cabana se afla intr-o zona linistita in mijlocul naturii. Proprietarii foarte amabili, per total multumiti. Toate detaliile descrise le-am regasit acolo. Sigur vom reveni cu placere.

Accesul din camere spre bucatarie/living se face din afara nu prin interiorul cladirii, nu este un minus ci doar o sugestie.
Comentariu util ?
0 voturi 2 voturi

Valentin - Galati
( sejur: 17.08.2015 - 24.08.2015 )
9.7
Un loc minunat, cu multa liniste si spatiu, personalul deosebit de amabil si politicos. Cuplul ce administreaza vila este unul tanar, ce prin forte proprii incearca sa amenajeze un loc deosebit, unde te simti parte din ceea ce te inconjoara. Mai sant lucruri de amenajat si sant sigur ca vom gasi acestea gata sau pe aproape atunci cand vom reveni! In concluzie, un loc minunat, cu gazde primitoare. Multumim pentru gazduire, cu siguranta vom reveni!!!

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Rodion I. - Oradea
( sejur: 08.02.2015 - 09.02.2015 )
9.3
Cine doreste sa gaseasca o oaza de liniste si un peisaj de minune cu un personal de nota 10 si oamneii de calitate poate sa se cazeze linistit la pensiunea Patricia
Unde gasesti de toate si nu exista nici un motiv sa iti strice timpu petrecut acolo.
Cu mici retusuri pe care le mai are proprieteru de facut la amenajare atunci chiar pensiunea poti spune ca e de 5 margarete,,,, noiori cum revenim aici iar si iar cu mare placere :))

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Mircea - Oradea
( sejur: 05.08.2014 - 07.08.2014 )
9.7
Cabana este localizata intr-o zona cu multa liniste si aer curat. Camerele sunt ingrijite, fiecare avand baie proprie iar bucataria este dotata, mare si spatioasa. Apa calda si caldura este la discretie. Proprietarul este un baiat foarte de treaba si va poate oferi o multime de informatii cu privire la trasee si obiective turistice. Am fost, ne-a placut si ne vom reintoarce!

Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi
CONTACT
Pasca Adrian
0747 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare