Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Diana & Larisa din Arieșeni grade grade grade

Arieșeni, sat Bubești, str. Bubești, nr. 81 C -
la aproximativ 8.6 km de centrul localității Vârtop
Nota 10.0 / 25 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Gabriela din Cluj
nota: 10
schedule 17.08.2023
Recomand, din toată inima, această cabană! Gazda e o persoană minunată, mai ales ca ne-a ajutat sa ne cazam (8 persoane) in aceeasi cabana! Calitatea serviciilor este extraordinară (curățenie, prosoape și lenjerii curate și de calitate). Am prins o noapte putin mai rece pentru anotimpul de vara (11 celsius) si gazda a facut un efort sa avem caloriferele calde. Greu de inchipuit ca cineva ar fi atat de atent la toate detaliile.
   Bogdana din Tg Mures
nota: 10
schedule 05.07.2023
Gazdele sunt minunate, mâncarea este excepțională, priveliștea de vis... mulțumim gazdelor pentru primire, confort și pentru că ne-au ajutat sa avem o ședere plăcută! Am avut parte de tot confortul in cabana și afara, curățenie peste tot, acces foarte ușor din strada principala! Cabana este situata aproape de foarte multe atracții turistice (trasee, peșteri, etc.).
   Cucuiet Alexandra din Targu Mures
nota: 10
schedule 03.07.2023
Recomand aceasta cabana cu tot dragul, este superbă, atât cabana, cât și locația, dar în special gazdele, care sunt oameni nemaipomeniți, sufletiști, mâncarea este foarte foarte gustoasă, dacă ajungeți prin zonă, musai să-i cereți să vă facă gogoși, sunt demențiale!!!
   Popa Mihaela din Beius
nota: 10
schedule 28.04.2022
Recomand din suflet aceasta cabana. Am mers de cel puțin 10 ori in acest loc, unde am găsit tot cea ce aveam nevoie: camere frumoase și f. curate, utilate, bucătăria bine dotata, living mare, filigorie închisă, jocuri pentru copii, piscina, biliard și patronii niște oameni minunați, deschiși și care ne-au primit de fiecare fata cu caldura. Mergem cu drag de fiecare data. Totul frumos și bine, de la mine și prietenii noștri, gazdele au numai cuvinte de lauda. Nota 10.
   Aurelia Daia din Roșiori De Vede
nota: 9.67
schedule 09.09.2021
O gazda foarte primitoare. Condițiile sunt cat se poate de bune, curățenie, spațiu atât in pensiune cat si afara, utilată cu tot ce trebuie atât pentru adulti cat si pentru copii.

Este locația ideală pentru a petrece o vacanța cu prietenii. Peisajele sunt superbe, ai de vizitat o sumedenie de cascade si peșteri, care nu le vei uita așa ușor.

Locația este curată, dotata cu tot strictul necesar. Mulțumim Elena!
   Talpiga Adina din Rosiorii De Vede
nota: 10
schedule 08.09.2021
O locatie minunata intr-o zona de vis. Amabilitatea gazdelor, niste oameni deosebiti ce iti asigura intimitatea de care ai nevoie, peisajul deosebit si confortul vilei ne-au asigurat un sejur relaxant.

La obiectivele din zona se ajunge relativ repede, drumul este bun si odata atins fiecare obiectiv in parte satisfactia e maxima. Cu siguranta, daca distanta nu ar fi asa de mare, as reveni aici ori de cate ori mi-ar permite timpul pe tot parcursul anului.

Multumim frumos pentru tot, d-na Elena!
   Cornelia din Rosiori De Vede
nota: 10
schedule 03.09.2021
Gazda primitoare, exceptionala, conditii foarte bune, liniste, curatenie. Tot ce iti doresti pentru un concediu relaxant si minunat pentru o familie cu copii si chiar pentru un grup organizat.

Peisaj incredibil.
   Popovici Oana din Targoviste
nota: 10
schedule 05.01.2021
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost minunat: locatie, curatenie si cel mai important, amabilitatea gazdelor.
   Daniel din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 14.06.2020 - 16.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona unde este amplasata vila
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu are
   Alice A din Timisoara
nota: 10
schedule sejur: 08.06.2020 - 09.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
MI-NU-NAT
Ne-am simțit fff bine, gazda foarte primitoare,curatenie ca intr-o farmacie,am avut bucatăria utilată,foișor cu grătar,camere spațioase cu baie proprie.
Vom revenii curand!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem nimic de reproșat!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos și va mai așteptăm la a noi cu drag!
   Alina din Oradea
nota: 10
schedule sejur: 08.12.2019 - 09.12.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O cabană de 5 stele, curățenie impecabilă, zonă liniștită și nu există lipsuri la nimic. Proprietarii foarte amabili.
Recomand din inimă și voi reveni cu drag!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
   Adriana din Calarasi
nota: 9.67
schedule sejur: 06.08.2018 - 07.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana se afla intr-un peisaj deosebit, camerele sunt spatioase, curate, mobilate simplu. .Am beneficiat de toate utilitatile descrise, iar proprietarii sunt gazde primitoare, discrete dar care reusesc totodata sa acorde o deosebita atentie si sa satisfaca dorintele si exigentele celor pe care ii gazduiesc.Recomand sincer aceasta locatie nu numai pentru raportul calitate pret dar si pentru ospitalitate si frumusetea peisajului.Deasemenea, recomand și Cabana Petruse(Dealul Bajului)ambele având aceeași proprietari.
thumb_down
Aprecieri negative:
Probabil exista doar pt cei fff pretențioși!!! Noi nu am avut!!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
Vă mai așteptăm la noi!
poze recenzie
   Gheorghe G din Suceava
nota: 10
schedule sejur: 06.06.2018 - 07.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Primirea din partea gazdei este super, binevoitoare, vesela, primitoare, cu mici atentii
Micul dejun superb, atat pentru cei ce sunt vegetarieni cat si pentru ceilalti
Imbinare intre modern si traditional
Camere ingrijite, caldura, curatenie, bai elegante
Imprejurimile de vis.
Raportul calitate pret excelent
Posibilitati de a vizita usor mai multe atractii turistice
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am sugestii
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri.
Vă așteptăm cu mult drag la Cabana Diana&Larisa!
   Ioana I din Timisoara
nota: 10
schedule sejur: 06.06.2018 - 07.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Superprietenoasa gazda! camere curate! aer curat, atmosfera placuta!
   Calin din București
nota: 10
schedule sejur: 23.09.2016 - 24.09.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul realistic parcă desprins dintr-un tablou. Zona minunata care te relaxează pentru un sejur sau un concediu te duce cu gândul că ai trai doar tu in natura. Gazdele au fost foarte atente si mereu să pună la dispoziția tuturor tot ceea ce este mai de preț. Dacă nu ai ajuns sau nu ai găsit pe harta .. Cu siguranță vei pleca la drum cu gândul că ceea ce am scris chiar e real! Am petrecut o săptămână de vis alături de prietenii noștri și va pot garanta că pensiunea este ceea ce ar oferii tuturor un loc de odihnă și de relaxare in care natura te învăluie cu liniștea și ospitalitatea gazdelor. Vom reveni cu mult drag pentru a ne relaxa și ofihni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu există! Tot ceea ce am găsit acolo a fost excelent fără a avea de reproșat ceva.
   Matei M din București
nota: 10
schedule sejur: 01.08.2016 - 10.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul, multitudinea obiectivelor turistice pe care le poti vizita, curățenia din camere, amabilitatea gazdelor și posibilitatea practicării unor activități suplimentare (tiroliana, tir cu arcul, patinaj iarna etc.).
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa restaurantelor cu meniu diversificat în zona
   Florin din Timisoara
nota: 9.83
schedule sejur: 15.02.2016 - 18.02.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana este amplasata intr-o zona superba , Ariesul trecand prin fata ei. Am fost patru familii , dintre care doua cu copii. Camerele care straluceau de curatenie , livingul mare , bucataria de la parter si cea de la etaj ne-au facut sa ne simtim ca si acasa , in plus , accesul la gratar si ceea ce nu este inca specificat in prezentarea cabanei , un patinoar superb unde se pot inchiria si patine au facut ca timpul sa treaca foarte repede. Multumim gazdelor. Cu siguranta vom revenii si la vara.
   George Bogdan din Timisoara
nota: 9.5
schedule sejur: 05.02.2016 - 07.02.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Doamna Elena cu care am discutat personal la telefon si care ne-a asteptat la cazare este o persoana tanara, deschisa la sugestii de orice fel, foarte saritoare in a rezolva nemultumiri sau probleme de orice fel, desi nu a fost cazul. Va multumim pentru primire si cazare si recomand cu incredere serviciile si pensiunea Diana & Larisa, unde pitorescul se imbina cu natura, cu lucrurile simple si bine facute.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am sugestii de facut doar ca distanta pana la partie sa fie actualizata la 4.8 km nu la 3 km dupa cum a fost informata gresit doamna Elena, persoana care se ocupa sau detine pensiunea.
   Marius M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 28.08.2015 - 02.09.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
In primul rand , pentru familia noastra cu un copil de 5 ani , aceasta cazare ne-a oferit conditiile de acasa. Accesul la bucatarie, spatiile ( destul de multe ) dedicate servirii mesei, accesul la gratar, spatiul de joaca pentru copii si peisajul ideal al acestei pensiuni au facut concediul nostru extrem de confortabil si frumos. Este o locatie ideala atat pentru odihna si relaxare cat si relaxare cat si pentru accesul spre mai multe puncte de atractie turistice din zona. Le multumim gazdelor pentru primirea calduroasa, si cu siguranta vom reveni si vom recomanda aceasta pensiune cunostintelor.
   Andreea A din Slobozia
nota: 9.83
schedule sejur: 02.08.2015 - 05.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie minunata intr-o zona de vis. Amabilitatea gazdelor, niste oameni deosebiti ce iti asigura intimitatea de care ai nevoie ,peisajul deosebit si confortul vilei ne-au asigurat un sejur relaxant. La obiectivele din zona se ajunge relativ repede , drumul este bun si odata atins fiecare obiectiv in parte satisfactia e maxima. Cu siguranta , daca distanta nu ar fi asa de mare, as reveni aici ori de cate ori mi-ar permite timpul pe tot parcursul anului.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am avut nici o nemultumire nici in privinta vilei, nici a gazdelor.
   Cristinel C din Slobozia
nota: 9.67
schedule sejur: 01.08.2015 - 04.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este situată într-o zonă excelentă, cu peisaje superbe, o adevărată oază de relaxare pentru cei care vin să-şi petreacă concediul şi să uite de grijile cotidiene. Gazdele sunt deosebite şi ne-au pus la dispoziţie tot ceea ce am avut nevoie pentru a ne simţi cât mai bine. Recomand cu căldură.
   Valentin V din Arad
nota: 9.83
schedule sejur: 15.02.2015 - 17.02.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana este amplasata intr-un loc pitoresc , cu peisaje superbe din muntii Apuseni. E un loc minunat de recreere si refacere. Gazdele cabanei sunt intr-adevar foarte ospitalere si pentru aceasta merita tot respectul nostru.
thumb_down
Aprecieri negative:
Din punctul meu de vedere nu exista minusuri
   Eugen E din Arad
nota: 9.83
schedule sejur: 11.02.2015 - 13.02.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana Diana si Larisa este intradevar o oaza de linste si relaxare,peisajul fiind rupt din poveste,cu atat mai mult caldura si bunatatea cu care am fost primiti si tratati de catre gazde ne-a lasat o impresie foarte buna.Nu pot sa acord decat nota 10
   Calin din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 01.09.2014 - 03.09.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Omul si natura este ca fratele si sora sau ca mama si copilul, fara unul de altul nu putem avea o viata implinita, pentru ca omul sa devina implinit recomand din tot sufletul un loc in care paradisul se intalneste cu orizontul , un loc unde soarele se uneste cu pamantul, Arieseni si mai ales unde locul de odihna il veti gasi bucurosi la cabana Diana & Larisa unde gazdele va vor primi cu bratele deschise si cu bucuria ca dumneavoastra sa plecati odihniti, si linistiti. Povestea d-voastra ar trebui sa cuprinda si un capitol in care va veti adduce aminte de minunatele momente petrecute la cabana Diana & Larisa, un loc de povestit nepotilor, un loc in care linistea va intalni momentul de relaxare. Datorita celor doua nume ale celor doua fetite Diana si Larisa va va da senzatia ca si d-voastra veti fi din nou copii. Datorita lor am petrecut un concediu minunat in inima muntilor Apuseni si acelor trasee care va va indruma pasii catre uimire si bucurie a descoperiri unor locuri nemaiintalnite. Dau nota 10 acestei cabane pentru linistea si frumusetea care mi-a adus-o mie si sotiei mele
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista minusuri pentru ca dupa parerea mea gazdele au demonstrat ca prin efortul lor au facut tot posibilul ca cei care ajung acolo sa se simta excelent, iar pentru cei care spun ca ar exista minusuri inseamna ca in loc sa caute linistea ei cauta mai mult decat ar avea . Felicitari gazdelor.
   Petrisor din Fetesti
nota: 10
schedule sejur: 13.08.2014 - 17.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana Diana & Larisa e o adevarata statie de incarcat bateriile personale. Fiind amplasata oarecum izolat de alte cabane, cu raul trecand prin fata sa, iti asigura o atmosfera de vis. Gazdele sunt niste oameni extraordinari, care nu stiu ce sa faca ca oaspetii lor sa se simta cat mai bine. Bravo lor.
thumb_down
Aprecieri negative:
Cabana e deschisa foarte recent si inca mai sunt mici amanunte la care se lucreaza. Proprietarii sunt deschisi sa primeasca sugestii si lucrurile care se pot rezolva rapid ....se rezolva.
CONTACT
Elena
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Elena
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0754 294 811
WhatsApp
Apel/SMS