Pensiunea Dracula 1 Arefu, comentarii

Pensiunea Dracula 1 din Arefu

comuna Arefu, sat Căpățineni-Ungureni, nr. 190 ( la aprox. 15 km de centrul loc. Lacul Vidraru )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Dracula 1 Arefu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Dracula 1 din Arefu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Petrut - Brasov
( sejur: 30.11.2016 - 03.01.2017 )
8.7
Pretul,primirea ,cazarea foarte bune .Tzuica excelenta !!!

Mancarea neconsumata era reservita ulterior/a 2 zi printre alte componente ale mic dejun/dejun .Evidenta alterare era observata la carnati, caltabosi, carne la bocan pregatita termic si a 2 zi reincalzita plus altele. Garniturile erau aproape mereu reci :cartofii prajiti erau tari ca si macaroanele nefierte , garniturile de legume erau cam neprajite/nefierte . Pacat a fost de mititei si carnati ,au fost prajiti si serviti atunci cand erau complet reci si sleiti . Vinul alb servit de Revelion a fost excelent ,in rest parerea mea este ca a fost servit asa zisul muscatol. Vinu rosu de calitate slaba si de Revelion -ce nu s-a consumat a fost servit fiert la foc de tabara pe 1 Ianuarie ,fiert fiind chiar foarte bun .O mentiune pozitiva este pentru tuica de o calitate excelenta "de Arges" -excelenta si fiarta si nefiarta.Cazarea a fost excelenta ,camere frumoase ,cu tot ce trebuie si foarte bine incalzite .Parcarea a existat dar neorganizat -fiecare pe unde a gasit in preajma Pensiunii ...
Personalul din imediata activitate de servire -sef de sala,barmani ,picoli si ospatari foarte atenti cu turistii . Sala de mese foarte curata . Bucatarii = Dezastru !!!Seful de sala/responsabilul cu servirea ar fi putut evita servirea unor preparate pe cale de alterare ,nepregatite termic suficient etc ...
Răspunsul unității: ( 04.01.2017 )

Va multumim pentru recenzia dumneavoastra si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate pentru feedback.
In ceea ce priveste aspectele semnalate de dumneavoastra am observat ca si ceea ce ati apreciat in locatia noastra ati considerat ca si acestea sunt lucruri negative, fapt ce ne indeamna sa punem la indoiala obiectivitatea dumneavoastra.
Referitor la preparatele servite, tinem sa mentionam ca aceastea au fost pregatite in maxime conditii de igiena si siguranta in cuptoare SCC Rational, cuptoare ce au programe bine stabilite de producatori(CEI care lucreaza IN domeniu cunosc detaliile).
Este adevarat ca au fost servite si preparate de casa gen carnati traditionali, caltabosi, carne la garnita,toate aceste produse fiind putin afumate, si de aici derivand faptul ca nu au cum sa semene cu cele din supermarket care sunt mai albe si pline de gelatina.
Ne cerem scuze ca nu ati fost intampinat la poarta de cineva care sa va parcheze masina dar am considerat ca stiti ca veti sosi la o pensiune ,unde erau destule locuri de parcare asa cum ati precizat si dumneavoastra, nu la un hotel gen Hilton...
Privitor la alterarea mancarii si la faptul ca ati petrecut un sejur de 3 nopti dvs, altii mai multe nopti, putem spune doar atat : la numarul foarte mare de participanti daca doar o persoana avea un stomac mai sensibil credeti ca ne permiteam sa reservim mancare neconsumata anterior?puteam risca un astfel de dezastru?
Consideram ca am prezentat produse peste asteptarile unui restaurant de pensiune, si pe care suntem siguri ca nu ati avut deschiderea sa le gustati, de aceea credem ca v-ati indoit de calitatea lor.

Cu consideratie,
Cristina Stanciu
Manager Complex Dracula

Comentariu util ?
0 voturi 2 voturi

Costel - Braila
( sejur: 18.06.2016 - 20.10.2016 )
10
Așezarea si sistemul de servire a meselor.

Mâncarea pentru copii dacă nu s-ar repeta in fiecare zi ma gândesc că ar fi mai ok
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Ramon K. - Timisoara
( sejur: 29.08.2011 - 30.08.2011 )
9.2
Pensiunea este compusa din doua corpuri de cladire. Am ales corpul cel nou. Foarte confortabil! E o pensiune mare, de tip hotel. Desi se afla chiar la drumul national, geamurile sunt bine izolate fonic deci se poate dormi fara probleme.

In afara faptului ca internetul wireless se prinde doar de pe balcon si ca preturile de pe site difera putin fata de realitate, nimic de reprosat.
Comentariu util ?
6 voturi 3 voturi
CONTACT
Cristina Stanciu
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare