Pensiunea Dobrin Arefu, comentarii

Pensiunea Dobrin din Arefu

comuna Arefu, sat Arefu, Zmeuratului, nr. 282 ( la aprox. 15 km de centrul loc. Lacul Vidraru )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Dobrin Arefu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Dobrin din Arefu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Cristian V. - Bucuresti
( sejur: 20.07.2015 - 25.07.2015 )
9.3
Multumim Familiei Dobrin pentru amabilitate si informatii. Arefu este o zona linistita, curata, cu oameni primitori unde vom reveni cu siguranta. Pensiunea este retrasa, este liniste, curtea este mare iar copii se pot juca linistiti. Adultii se pot relaxa facand plimbari in imprejurimi. Apa este foarte buna. Atractiile turistice sunt foarte aproape-Cetatea Poenari si Barajul Vidraru cu posibilitatea de plimbari pe lac. Intr-o ora si 15 minute se poate ajunge la Balea Lac. Exista magazine in comuna Arefu cu preturi bune de unde poti face aprovizionarea. Cine doreste gratar, pentru carne, cel mai bine, se opreste la Kaufland Curtea de Arges. Pensiune utilata cu tot ceea ce trebuie si mai ales bucataria. Am petrecut o saptamana excelenta. Multumim !

Răspunsul unității: ( 20.10.2015 )

Ne bucuram pentru ca v-ati simtit bine la noi. Va mai asteptam cu mult drag!

Comentariu util ?
1 vot 2 voturi
CONTACT
Dobrin Constantin
0740 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare