Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Andreea din Arefu grade grade grade

Arefu, sat Căpățineni-Pământeni, nr. 5 -
la aproximativ 15.0 km de centrul localității Lacul Vidraru
Nota 10.0 / 15 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Madalina din Scornicesti
nota: 10
schedule 29.08.2023
O zona foarte frumoasa si linistita pentru toate gusturile, unde cu siguranta poti uita de orice problema! De la frumusețea locației până la curățenie, facilități și amabilitatea gazdei, totul a fost peste așteptări. Recomand pentru o vacanță liniștită în mijlocul naturii, pentru deconectare și relaxare, dar și pentru familiile cu copii.
   Luminita din Iași
nota: 10
schedule 27.08.2023
Dacă doriți să petreceți clipe frumoase intr-o zonă mirifica așa cum este Transfăgărășanul, vă recomand pensiunea Andreea. Camerele sunt mari cu paturi confortabile, curate, eu am avut în cameră și sobă, ceea ce m-a făcut să mă simt ca în casa bunicilor și casa are o bucătărie mare și dotata cu tot ce trebuie. Gazda, doamna Lili, este mereu binevoitoare și amabilă, foarte atentă la nevoile turiștilor. Ne-am simțit minunat! Recomand pensiunea Andreea.
   Andreea din Mioveni
nota: 10
schedule 19.08.2023
Pensiunea Andreea va oferă servicii de înalta calitate. Proprietarii sunt foarte sociabili și foarte receptivi la toate nevoile noastre. Deși sejurul nostru a fost scurt, a fost o experiență frumoasă și data viitoare când vom reveni, vom rezerva pentru mai multe zile, pentru a ne relaxa și a profita mai mult de peisajele superbe și liniște. Va recomandam cu încredere pensiunea Andreea și va asigurăm că va veți reîntoarce.
   Livia Maria din București
nota: 10
schedule 10.08.2023
Liniste, aer curat cum nu mai stiam ca exista, gazdele sunt discrete, oameni de calitate.
Recomand pensiunea celor care cauta odihna si liniste. Terasa si gratarul sunt perfecte, ferite de vant si de soare, iar bucataria este utilata complet. Curatenia este la ea acasa. Cine vrea sa stea la soare poate sta in sezlonguri sau in hamacul din curte.
Exista internet in toate incaperile si pe terasa, pret de bun simt pt calitatea primita!
   Paula Georgescu din Pitesti
nota: 10
schedule 09.08.2023
Pensiune la nivelul unui hotel de 4 stele, curatenie exemplara, camere spatioase si luminoase, cu multiple spatii de relaxare. Gazdele au fost foarte primitoare si atente. O pensiune de nota 10, la care vom reveni, cu drag! Recomand.
   Ticu Marius din Pitesti
nota: 10
schedule 31.07.2023
Superb, o locație de vis, a fost un weekend relaxant și plin de voie buna. Proprietari super comunicativi, receptivi, niste persoane calde și cu siguranță o sa mai venim și altă dată cu cea mai mare plăcere și cel mai mare drag. Recomand cu încredere pensiunea Andreea, o experiență de neuitat.
   Razvan din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.10.2022
Rezervati cu incredere. Conditii excelente, localizarea perfecta, aproape de magazine, cetatea Poienari, barajul Vidraru. Curte spatioasa, cu iarba verde si multe flori. Foisorul mare si confortabil. Atractia locatiei, butoiul hand made. Sper sa revenim cat mai rapid. Multumim doamna Liliana pentru amabilitate si conditiile oferite!
   Claudia Liliana din Galați
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 28.07.2022.
Un loc minunat, plin de flori și verdeață, cu multă liniște! De cum pășești în curtea dnei Lili, te uimește amabilitatea acestei gazde, camere confortabile, curățenie, bucătărie ca acasă sau și mai și!!! (foarte bine utilată și pregătită să ofere orice!). Nu vei știi când trece timpul, fie că vrei să faci un grătar, fie că vrei să lenevești la soare sau să faci un fotbal sau un meci de badminton. Este un loc unde noi, niște turiști, ne-am simțit ca acasă! Mulțumim pentru amabilitate dnelor Lili și Eugenia. Vom reveni cu prima ocazie, cu siguranță. Să fiți sănătoase și... la cât mai mulți turiști!
   Udroiu Ionel din Calinesti
nota: 10
schedule 25.07.2022
O pensiune de nota 10
Vă recomand sa venițI sa vizitați. mai ales pentru a petrece alaturi de familie sau prieteni, camerele sunt foarte curate si confortabile, gazdele sunt foarte amabile, iar la pensiune ai tot ce iți trebuie. Va doresc O vacanța de vis!
   Cristina Oancea din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.09.2021
Am avut parte de un sejur exceptional, atat din punct de vedere al punctelor turistice (lacul Vidraru, Balea, lac, Cetatea Poenari), al peisajului foarte frumos, cat si din punct de vedere al cazarii. Am avut 2 camere, cu terasa plina cu flori.

Curtea foarte spatioasa, cu parcare, separata de zona de relaxare, foisor, sezlonguri, hamac, trambulina ptr copii, mese suficiente ptr toti turistii, gratar, acces bucatarie, curatenie impecabila.

Pentru ca trecem prin aceasta perioada de pandemie, gazdele au avut grija si au dotat pensiunea cu dezinfectant in toate zonele de acces.

Gazde foarte pimitoare.

Pentru ca eram cu copiii, D-na Lili ne-a oferit o delicioasa peltea de gutui facuta de dansa si miere de salcam de o bunatate rara.

Va multumim inca o data pe aceasta cale!
   Elena din Craiova
nota: 10
schedule 10.08.2021
Pensiunea este minunată, oferind tot ceea ce ai nevoie: camere mari, curate și confortabile, curtea îngrijită, plină cu flori și verdeață, acces la bucătărie, grătar, foișor.

Gazdele primitoare și prietenoase ne-au făcut să ne simțim excelent.
   Harabagiu din Piatra Neamț
nota: 10
schedule 08.08.2021
O gazda minunata, atenta și primitoare, locație frumoasa așezată intr-o zona liniștită.

Mulțumim pentru primirea frumoasa.

Camerele sunt curate și confortabile cu tv și internet. Condiții ca acasă, curtea frumos amenajata pentru toate categoriile de vârstă.
   Isabela Riberio din Târgoviște
nota: 10
schedule 31.07.2021
Extraordinar de frumos, liniste, localizare perfectă. Camerele foarte curate și răcoroase, acum, vara, totul foarte curat si frumos amenajat, iar gazdele niste oameni deosebiți, prietenoși și atenti sa nu iti lipsească nimic.
   Paul din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 21.09.2018 - 23.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul la superlativ!
   Madalina din Bacau
nota: 10
schedule sejur: 07.09.2018 - 08.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curar, gazda sociabila.
CONTACT
Liliana
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Liliana
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0721 325 196
WhatsApp
Apel/SMS