Casa de vacanță Arefeana Arefu, comentarii

Casa de vacanță Arefeana din Arefu

comuna Arefu, sat Arefu, str. Arefu, nr. 1 ( la aprox. 15 km de centrul loc. Lacul Vidraru )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa de vacanță Arefeana Arefu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (4)
Cum poți lăsa o recenzie casei de vacanță Arefeana din Arefu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Ionut - Bucuresti
( sejur: 30.09.2016 - 02.10.2016 )
10
Personal foarte amabil si flexibil. Am avut tot ce ne-am dorit pe durata sederii. Recomand!

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Adriana F. - Brad
( sejur: 09.07.2016 - 10.07.2016 )
10
Conditii minunate de cazare: curatenie, ambient modern, gazde primitoare, casa de vacanta utilitata cu tot ce ne era necesar pentru cateva zile de sejur. Cu totii ne-am simtit foarte bine, ne-ar face placere sa revenim.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Bogdan - Bucuresti
( sejur: 31.10.2015 - 01.11.2015 )
10
Ne-a placut atitudinea proprietarilor: foarte placuti, discreti, dar atenti la confortul nostru. Gratarul din curte a fost foarte apreciat. Bucataria este dotata cu absolut tot ce ai putea sa ai nevoie. Ca mentiune:a fost o zi cu temperatura scazuta,insa proprietarii au avut grija sa avem caldura din belsug in toata pensiunea, inclusiv in living. Noi am fost un grup de 8 persoane, o noapte si ne-am simtit foarte bine.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Cristina V. - Bucuresti
( sejur: 11.04.2015 - 14.04.2015 )
9.8
Vila foarte frumoasa, cu vedere panoramica excelenta la masivul Ghitu, bine impartita, utilata complet in cele mai mici detalii si in special bucataria.Curtea mare, aerisita, foisor si gratar ok. Copiii s-au jucat in voie... Vecinii ok, la distanta, deci ofera intimitate. Usor de accesat ca si locatie, foarte aproape de cetatea Poenari si bineinteles de barajul Vidraru. Te poti plimba in voie pe dealurile din imprejurimi si poti face drumetii de la 1-2 ore la 7-8 ore,daca esti pasionat... Gazdele amabile. Am avut caldura si apa calda la discretie, deci ....perfect. Pretul este corect pentru serviciile oferite. Consider ca este cea mai buna pensiune din Arefu. Ceck in si out convenabil, fara presiune pe eliberare camere/vila. DE revenit CU siguranta. Multumim Casa Arefeana si domnului Dan si intregii familii care sunt niste simpatici...si ne-au oferit prilejul sa petrecem un Pasti Minunat !!!!

Ca si minus pot spune ca trebuie sa inchiriezi integral vila si de aceea trebuie sa te organizezi foarte bine cu priectenii/rudele. E important sa fie minim 3 familii ca sa se imparta costurile....si pretul per familie sa fie ok.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Casa Arefeana
0752 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare