Hotel Heaven Amara - TURIST INFO .ro

Hotel Heaven din Amara

Amara, str. Lacului, nr. 33 A  
Despre Hotel Heaven
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Hotel Heaven este situat pe malul Lacului Amara, la 200 m de cel mai mare parc dendrologic din zona de sud-est a tarii.

Hotelul dispune de camere: triple, duble, single, restaurant, bar, gradina cu terasa, parcare, telefonie, tv, mini bar, acces la internet prin cablu si wi-fi gratuit.

Amara este singura statiune din Judetul Ialomnita cunoscuta pentru namolul sapropelic benefic pentru organism. Namolul este motivul pentru care turistii vin sa petreaca un sejur de cateva zile.


Capacitate totală: 2 adulți și 1 copil în 1 spațiu de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Onel Stefan-Iulian
0735 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare