Pensiunea Flora Alexandru cel Bun, comentarii

Pensiunea Flora din Alexandru cel Bun

comuna Alexandru cel Bun, sat Bistrița, str. Petru Rares, nr. 153 ( la aprox. 12.3 km de centrul loc. Piatra Neamt )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Flora Alexandru cel Bun


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Flora din Alexandru cel Bun:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Gemeniuc D. - Constanta
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 19.08.2015 )
1
Am rezervat o camera la pensiunea Flora pentru 2 zile, 14 si 15 august 2015. Dupa ce mi-a confirmat ca imi rezerva camera, dna Avarvarei nu s-a tinut de cuvant si a dat camera altcuiva. Mai mult decat atat cand am ajuns la pensiune, dna Avarvarei s-a dat drept alta persoana si a spus ca patroana nu i-a spus nimic de rezervare desi i-am recunoscut vocea (inconfundabila)si ea era persoana cu care am discutat cu o zi in urma.
Pe scurt oameni fara cuvant pentru care conteaza numai de la cine ia banii mai repede.
Nu aveti incredere in cuvantul dnei Avarvarei.
Răspunsul unității: ( 24.09.2015 )

Din pacate 5 din 10 potentiali turisti care fac rezervari telefonice, fara a plati vreun avans inainte de cazare, cum a fost si cazul dvs, nu se mai prezinta sa ridice camera si nici nu mai anunta telefonic ca nu se vor mai prezenta. Acesta este si motivul pentru care dna. Avirvarei va da o ora pana la care trebuie sa va cazati, pentru ca dupa acea ora, in cazul in care nu mai veniti, sa mai existe posibilitatea ca un alt turist sa vina sa o ocupe. Cu siguranta asta vi s-a intamplat si dvs. Ne pare rau pentru incovenient insa nu obisnuim sa vindem camera cu orice pret intrucat sunt destui clienti pentru toti cei cu pensiuni din zona. De cand exista aceasta unitate de cazare, ar trebui sa se vada mai multe astfel de recenzii daca atitudinea descrisa era una uzuala. Va asteptam cu drag cu alta ocazie.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Adrian I. - Bucuresti
( sejur: 27.07.2011 - 30.07.2011 )
9.5
Parcarea din curtea interioara este suficient de mare pentru a va parca autoturismul personal. Foisorul din curte este umbros, are priza de acces pentru alimentare de la reteaua de curent electric, amenajat foarte placut astfel incat iti poti bea cafeaua dimineata, linistit, in timp ce-ti verifici mailurile pe laptop. Camera 5 dubla matrimoniala in care am stat, situata la etaj, este foarte curata, placuta ochiului si mai ales baia cu apa calda in permanenta si la un debit suficient pentru a face un dus in bune conditii.

Neinspirata solutia luata de administratora pensiunii care, desi am confirmat si telefonic in dimineata zilei de cazare rezervarea facuta online, nu a avut incredere ca vom veni totusi de la Bucuresti seara pe la ora 21:30, si ne-a dat o alta camera la parter cu 3 paturi pana a doua zi cand s-a eliberat camera 5 cu pat dublu matrimonial asa cum am cerut initial. Motivatia dumneaei a fost ca a sosit un grup care au solicitat 4 camere dublu matrimoniale si nu avea cum sa refuze intrucat se putea ca noi sa nu mai venim. O alta lipsa ar fi posibilitatea de a servi o cafea preparata la localul pensiunii singura varianta fiind un dozator (2 monede de 50 bani cafeaua) dar care nu poate acoperi decat o paleta ingusta de consumatori de cafea si anume a acelora fara prea mari pretentii. Atentie la ce camera va cazati caci la camera 5 unde am stat noi este zgomotul destul de mare fiind langa sosea (este pe colt si ambele geamuri dau spre sosea) pe unde trec tiruri destul de des. Un alt minus ar fi distanta de cca 4 km fata de orasul Piatra Neamt, dar daca aveti masina proprie va puteti deplasa mai rapid.
Comentariu util ?
4 voturi 1 vot
CONTACT
Adiaconitei Florin
0747 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare