Pensiunea Boema Alexandru cel Bun, comentarii

Pensiunea Boema din Alexandru cel Bun

comuna Alexandru cel Bun, sat Bistrița, str. Principala, nr. 223 ( la 5.1 km de centrul loc. Piatra Neamt )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Boema Alexandru cel Bun


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (7)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (3)
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Boema din Alexandru cel Bun:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Anca - Bucuresti
( sejur: 05.08.2016 - 07.08.2016 )
8.8
Servire prea lenta la micul dejun
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Constantin B. - Roman
( sejur: 23.01.2016 - 24.01.2016 )
5
Camera spatioasa.

A fost cam frig in camera iar soba nu functiona.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Liliana G. - Oradea
( sejur: 19.08.2014 - 20.08.2014 )
9.8
Camere mari , confortabile , popasul la aceasta pensiune este o buna alegere.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Madalina A. - Brasov
( sejur: 15.05.2014 - 16.05.2014 )
10
Camere comfortabile, foarte curate , personal deosebit de amabil si servicii excelente

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Cody C. - Arkansas
( sejur: 01.08.2013 - 02.08.2013 )
9.7
Our stay at Boema was simply wonderful! We had a great clean room with an extra bed for our little ones. We were surprised to see such incredible cleaning standards, compared to the rest of Europe. Our kids had a place to play and we had the back garden to relax. The owners were very helpful and kind. We appreciated the fact that we could eat there anytime! Really great experience!

For our trip, the city center was a bit far(4-5 km). As in, we wouldve loved to be able to walk there with the kids, even if we had a car.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Liliana - Oradea
( sejur: 25.06.2013 - 26.06.2013 )
9.8
Bine amplasata , raportul pret calitate este foarte bun.

Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi

Ovidiu - Bucuresti
( sejur: 11.05.2013 - 12.05.2013 )
10
Pensiunea este situata in apropiere de centrul orasului, cam 5 minute cu masina. Este foarte curata si linistita, oamenii primitori si amabili iar pretul foarte bun in comparatie cu ce se gaseste in zona. Inca un avantaj este acela ca se poate servi si cina in caz ca se doreste. Recomand cu caldura!!!

Comentariu util ?
9 voturi 4 voturi
CONTACT
Domnica Hotnog
0743 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare