Complex Turistic Relly Albota de Arges, comentarii

Complex Turistic Relly din Albota de Arges

comuna Albota de Arges, sat Albota, str. Nationala, Albota, nr. 450 ( la aprox. 10 km de centrul loc. Pitesti )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Complex Turistic Relly Albota de Arges


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie complexului turistic Relly din Albota de Arges:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Turist - Bucuresti
( sejur: 27.10.2010 - 29.10.2010 )
9.8
Nu am nimic de reprosat acestei pensiuni care sincer sa fiu, ma surprins prin calitatea servicilor, curateniei si a prepatatelor culinare de calitate, eu facandu-mi rezervarea online si nu stiam exact ce voi gasi acolo. Am gasit oferta pe turistinfo, dar sincer va spun ca ma surprins placut ceea ce am gasit acolo.

La minusuri am sa mentionez totusi faptul ca personalul din turele de noapte nu prea tine cont ca la etaj, unde sunt camerele, oamenii(clientii)vor sa doarma, sa se odihneasca, iar ele se hlizesc si vb. prea tare astfel incat daca ai un somn mai usor, auzi tot sgomotul facut de acestea. Lucru care desigur, deranjeaza. Dar daca opriti pt. o noapte sau mai multe, pt. ca merita din toate punctele de vedere, atentionati patronii in legatura cu nepastrarea linistii de catre personal spre dimineata. Nu as fi vrut sa fiu rautacios, insa asta este singurul lucru care ma deranjat acolo, insa este usor de remediat de catre cei de acolo. Si daca totusi ar mai fi ceva, ar fi faptul ca intrarea in parcarea pensiunii si parcarea propriu zisa ar mai trebuii putin amenajate. Nu ca nu ar fi bine asa cum este, dar se poate si mai bine.
Comentariu util ?
8 voturi 3 voturi
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare