Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Poienița din Albac grade grade grade

Albac, sat Albac, str. Fața, nr. 13 -
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mihaela Petrică din Galați
nota: 10
schedule 17.09.2023
Gazde primitoare, curățenie în camere cât și în anexe. Bucataria este dotată cu toate cele necesare, nu lipsește nimic. Poti servi masa atât în cele două foișoare, cât și în livingul spațios. Există zona de făcut grătar. Dacă veți merge acolo o să descoperiți și alte lucruri: Muzeul Horea, susurul Arieșului și un peisaj superb. Potrivit pentru a vizita Peștera Scarisoara, Peștera Urșilor, Cascada Vârtop și multe alte puncte de interes.
Recomand cu drag!
   Răzvan Peiu din Ovidiu
nota: 10
schedule 14.09.2023
Pensiunea este nouă, cu toate dotările necesare. Bucătăria este echipată complet. Camerele sunt spațioase, frumoase, cu balcoane, tv lcd de calitate. Băile sunt moderne. Exteriorul este generos, foișor foarte bine dotat. Excelent! Recomand! Dacă va fi să revin în zonă, cu siguranță că mă voi caza tot aici.
   Bulgariu Iuliana din Suceava
nota: 10
schedule 29.07.2023
Cele două pensiuni sunt ușor de găsit, la aceeași locație. Am petrecut 4 zile frumoase în Apuseni. Cazarea și gazdele au adus un mare plus, acestei vacanțe. Pensiunile sunt noi, camere spațioase, mobilier nou și totul aranjat cu mult bun gust. Curățenia este la nota maximă. Lenjeria și prosoapele sunt de un alb imaculat. Prosoapele au fost schimbate la 2 zile, fără să cerem noi. Bucătăria a fost mult peste așteptări, frigidere, aragaz, veselă de calitate, tacâmuri, filtru de cafea. Se poate servi masa în interior, într-un living superb sau la terasă. Terasa este dotată cu un grătar mare, foarte bine realizat, chiar și cu aragaz.
Gazdele, oameni deosebiți. O familie tânără, dispusă să te ajute cu tot ce este nevoie.
Părinții gazdelor, o familie de moți, harnici ce îi ajută și susțin pe cei tineri.
Pozele de prezentare corespund realității.
Dacă veți merge acolo o să descoperiți și alte lucruri ce m-au emoționat: cățelușa Lisa, văcuțe ce pasc linistite, susurul Arieșului și un peisaj superb.
Recomand cu drag!
   Tamara Eugenia Antoniu din Vaslui
nota: 10
schedule 26.10.2022
O pensiune foarte frumoasă, foarte curată, modernă. Bucătăria este dotată cu tot ce trebuie, amenajată modern. Camerele sunt spațioase, paturile confortabile, baia foarte curată. Gazda amabilă și informată despre atracțiile zonei. Ne-a plăcut foarte mult și o recomandăm cu drag!
   Ion Gina din Bucureşti Sectorul 5
nota: 10
schedule 26.06.2022
Totul la superlativ începând cu gazdele, locația, de vis, condițiile de cazare excelente, totul nou și cu bun gust, camere și bai spațioase, servicii ireproșabile. Obiective turistice în apropiere, ușor accesibile, peisaje de poveste, locul ideal pentru odihna, relaxare, distracție. Vom reveni cu siguranță!
CONTACT
Ioana
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ioana
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0743 223 562
WhatsApp