Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Mihaela din Albac

Albac, sat Budăiești, șoseaua Budăiești, nr. 27 -
Nota 10.0 / 2 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mirona din Marea Britanie
nota: 10
schedule 07.02.2024
In august 2023 am petrecut 5 zile de vis la cabana Mihaela, 4 adulti si 6 copii. Spatiul de cazare a fost excelent, curat si confortabil, atat in interior cat si exterior. Privelistea- superba. Locatia - foarte linistita, cu vecini prietenosi. Am facut cateva plimbari de neuitat pe dealurile din jurul casei. De cateva ori am putut cumpara din sat branza si oua, ba chiar si mancare gatita. Pentru copii, ciubarul cu apa calda din spatele casei (cu plata separata) s-a dovedit de mare efect. Palinca din partea casei - in permanenta la dispozitia noastra. La fel si gratarul cu slana aferenta. Dar cel mai memorabil lucru pentru noi toti a fost ospitalitatea iesita din comun a gazdelor, oameni frumosi, onesti, darnici. In ultima zi, spre deliciul copiilor, gazda le-a oferit un foc de tabara si uzul pe gratis al ciubarului o zi in plus - drept cadou de la revedere. Un loc care merita vizitat din nou.
poze recenzie poze recenzie
   David Diana din Turda
nota: 10
schedule 05.12.2022
Tocmai ce ne-am intors de la cabanuta Mihaela. Am petrecut acolo un wekeend de vis. Am ramas placut impresionati de imprejurimi, peisajul este de poveste. Cabana este exact asa cum este prezentata in poze. La parter este un living, cu loc de luat masa, o bucatarie complet utilata si o baie. La etaj sunt 2 dormitoare decomandate, cu o baie comuna, iar la mansarda sunt 2 dormitoare cu intrare din unul in altul, cu o baie comuna. La mansarda accesul se face pe o scara experioara, nu comunica cu restul cabanei, dar pe noi nu ne-a deranjat deloc, din contra, cine a vrut sa doarma mai mult acolo, a avut mai multa liniste. In exterior se gaseste un foisor cu loc de luat masa. Tot in foisor se gaseste locul pentru gratar, ceaun si o chiuveta. Exista parcare la proprietate si loc de joaca pentru copii. Proprietarii ne-au pregatit, dinainte sa ajungem, locul unde sa putem face focul de tabara, daca am fi dorit. Am avut parte de liniste, de relaxare, exact ceea ce am cautat. In una din zile am primit din partea proprietarilor o paine proaspata de casa, un adevarat deliciu.
In ultima zi pe care am petrecut-o la cabana, am avut parte de o experienta de neuitat. Proprietarii, stiind ca avem copii in grup, s-au gandit sa le faca copiilor o surpriza si ne-au dus cu masina sus pe munte, unde am gasit zapada, astfel incat copiii sa se dea cu sania, sa se bulgareasca. Saniile tot ei le-au adus. Tot dansii au pregatit 2 platouri traditionale cu aperitive, a fost ceva de vis. Nici nu ne-am gandit ca exista asa persoane deosebite. Surpriza pe care au pregatit-o copiilor a fost fara niciun cost suplimentar, a fost placerea dansilor. Recomand din draga inima cazarea, noi, cu siguranta, ne vom intoarce. Jos palaria.
CONTACT
Ana Oarga
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ana Oarga
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0741 944 294
WhatsApp
Apel/SMS