ApartHotel Crema Residence Alba Iulia, comentarii

ApartHotel Crema Residence din Alba Iulia

Alba Iulia, bd-ul Revolutiei 1989, nr. 2E  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la ApartHotel Crema Residence Alba Iulia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie ApartHotel Crema Residence din Alba Iulia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Romulus P. - Ploiesti
( sejur: 28.04.2017 - 01.05.2017 )
10
Conceptul modern si flexibil, personalul foarte amabil si disponibil, constructia foarte noua, excelent finisata, utilata si intretinuta.Zona este decenta, un cartier cochet si linistit in vestul orasului. La "doi pasi" este un complex Lidl, iar in directia opusa incepe un cartier de blocuri cu magazine. Cetatea este la o distanta rezonabila, se fac vreo 3 minute cu masina fata de intrarea dinspre Catedrala Reintregirii.Pe jos, probabil cam 15 minute.

Niciunul / niciuna.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Solicită cazare