Pensiunea Eden Agapia, comentarii

Pensiunea Eden din Agapia

comuna Agapia, sat Săcălușești, soseaua DN 15 c, nr. 236 ( la aprox. 7 km de centrul loc. Targu Neamt )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Eden Agapia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (11)
 
Single Familie cu copii mici (3)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (3) Grup (4)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Eden din Agapia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Elena - Pascani
( sejur: 14.02.2017 - 15.02.2017 )
10
Curat și elegant, personal amabil.

Muzica din restaurant
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Florentina - Bucuresti
( sejur: 03.08.2016 - 05.08.2016 )
8
Amenajarea restaurantului si mancarea servita; parcarea; amabilitatea personalului.

Aproape orice zgomot de afara se auzea si in camera; dusul avea probleme.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

George G. - Stockholm, Suedia
( sejur: 06.05.2016 - 07.05.2016 )
8.5
Am fost cazati (un grup de 5 persoane din Suedia) o singura noapte, si anume 6/7 mai 2016, in o camera dubla si un apartament de 2 camere.
Pensiunea Eden are o locatie atragatoare, nu departe de manastirile Varatec, Agapia si Neamt. Camerele/apartamentele pensiunii sunt suficient de spatioase si mobilate cu gust.
Restaurantul pensiunii este placut iar meniul (mic dejun si cina) este bogat si imbietor.
Personalul pensiunii a fost atent si amabil pe durata sederii noastre, cu o observatie referitoare la incalzirea apartamentului (mentionata la pct. 2 al rubricii Minusuri).

1. La sosirea noastra la pensiunea Eden, personalul de la receptie a ramas surprins cand i-am informat ca aveam o rezervare confirmata pentru o camera dubla si un apartament de 2 camere. Nu figuram in lista de rezervari. Le-am aratat e-mailul de acceptare a rezervarii, primit in 28.01.2016 de la "rezervari turist INFO .ro" si semnat de "Receptioner/Pensiunea Eden Agapia". Mi-au spus ca probabil a fost o deficienta in comunicarea intre "rezervari turist INFO .ro" si pensiunea Eden. Dar, din fericire, aveau libera o camera dubla si chiar si un apartament de 2 camere, asa ca problema s-a rezolvat favorabil pentru noi.
2. Am observat la sosire in 6 mai ca era frig in apartament. Am rugat personalul sa activeze incalzirea apartamentului, ceea ce au promis. Dupa masa de seara am constatat ca era in continuare frig in apartament, caloriferele erau reci. Am rugat din nou personalul, si au promis iarasi ca vor porni incalzirea. Din pacate acest lucru nu s-a intamplat, iar noaptea am fost obligati din cauza temperaturii scazute din apartament sa ne acoperim inclusiv cu cuverturile paturilor.
Dimineata am informat personalul ca incalzirea apartamentului n-a functionat; si-au cerut scuze si ne-au informat ca drept recompensa nu este nevoie sa platim micul dejun. Am acceptat acest lucru doar pentru cele 3 persoane cazate in apartament intrucat in camera dubla a fost cald.
3. Cele mentionate mai sus nu sunt nemultumiri grave, ci mai degraba o sugestie adresata personalului in sensul unei atentii sporite in relatia cu oaspetii pensiunii. Totusi, calificativul la Servicii nu poate fi decat "binisor". In rest aproape numai "foarte bine".
Salutari din Stockholm, Suedia
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Teodora - Tulcea
( sejur: 06.02.2016 - 07.02.2016 )
5.3
Amabilitatea personalului, amplasarea pensiunii, loc de parcare spațios.

Frig în camera, paturile scârțâie, lipsa măsuță de cafea și am mai avut și ghinionul să nimerim o petrecere, drept urmare nu am servit decât micul dejun.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Marius - Buzau
( sejur: 03.07.2015 - 04.07.2015 )
9.5
Pensiunea are amenajat un spatiu verde superb. Terasa semiinchisa este deosebita, aranjata intr-un autentic spirit moldovenesc.Este o incantare sa servesti masa aici.Personalul foarte atent la toate detaliile. Bucataria foarte buna si variata.Camerele curate si elegant amenajate.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Florian T. - Bucuresti
( sejur: 30.05.2015 - 01.06.2015 )
8.7
Personalul bine pregatit si comunicativ. De ajutor in recomandarile culinare si de obiective turistice (l-am remarcat in special pe Daniel, foarte saritor si de mare ajutor. Multumesc.) Foarte aproape de obiectivele turistice nemtene. Bucataria destul de variata si savuroasa. Cafeaua, berea, vinul excelente.
Multumesc pentru ospitalitate, vom reveni.

Camera nr.1 spre strada, de evitat. Zgomot mult pe timp de noapte.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Sorin - Sinaia
( sejur: 30.12.2014 - 02.01.2015 )
10
Am avut parte de un sejur minunat. Ne-am simtit rasfatati in cele 4 zile petrecute aici. Multumim gazdelor pentru ospitalitate. Mancare ca la mama acasa, poate prea multa :D.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Maria Ramona P. - Bucuresti
( sejur: 30.03.2012 - 01.04.2012 )
6.5
Camerele sun spatioase si frumos decorate.

Nu s-a facut curat in camera si nu au schimbat prosoapele.
Micul dejun a fost a la carte, desi initial in rezervare era prevazut ca fiind bufet suedez si inclus in pretul camerei.
Restaurantul se afla in acelasi spatiu cu receptia . Au o mica formatie care a cantat in fiecare seara pana la 4 noaptea.
Comentariu util ?
7 voturi 2 voturi

Turist - Iasi
( sejur: 11.02.2011 - 13.02.2011 )
8.7
Aspectul camerelor, restaurantul, personal dragut (toti angajatii), cu exceptia familiaritatii excesive a proprietarilor

Incalzirea (camerele au fost destul de reci, mai ales in prima parte a zilei)
Comentariu util ?
5 voturi 1 vot

Turist - Ploiesti
( sejur: 30.12.2010 - 02.01.2011 )
8.2
Pozitie excelenta
Mancare excelenta
Cald in camere

Lipsa perdele si draperii la fereastra
Lipsa suport sapun in cabina de dus
Lipsa carlige/agatatori in baie in care sa poti pune hainele, prosoapele
Suportul de hartie igienica din baie pozitionat incomod, aproape imposibil de folosit
Lipsa umerase in dulapul de haine
Nu s-a curatat gheata de pe caile de acces (scari)
Comentariu util ?
5 voturi 3 voturi
« Precedenta 1 2 Urmatoarea »
CONTACT
Receptioner
0728 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare