Vila Iulia 2 Mai - TURIST INFO .ro

Vila Iulia din 2 Mai

2 Mai, str. Zambilelor, nr. 3  
Despre Vila Iulia
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Vila este intr-o zona linistita din 2-Mai situata aproape de iesirea spre Vama Veche
Dotari: foisor acoperit cu o capacitate de aproximativ 24 locuri,cu acces la bucatarie exterioara 24/24h,gratar exterior din caramida refractara,curte spatioasa folosita ca loc de joaca pentru copii,poarta fiind incuiata in permanenta,fiecare camera dispunand de un rand de chei de la poarta.

Fiecare camera dispune de frigider si televizor in camera,camerele fiind foarte spatioase.

Dispunere:
Parter:2 camere,1 cu 4 paturi,1 cu 2 paturi,1 baie
Etaj 1:4 camere,3 cu 2 paturi,1 cu 3 paturi,2 bai
Etaj 2:1 apartament dotat cu living,pat matrimonial si canapea extensibila,baie propriePROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0755 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare