search
date_range

Vila Delfy din 2 Mai

2 Mai , str. Mihail Kogalniceanu, nr. 443  

Descrierea camerelor si pozele vilei Delfy din 2 Mai

Cameră dublă twin

Nr. cameră Baie Capacitate Facilități
1 checkda
2 adulți
și
1 copil
checkbaie in camera
checkcamera cu TV
checkincalzire centrala

Cameră dublă twin

Nr. cameră Baie Capacitate Facilități
2 checkda
2 adulți
și
1 copil
checkbaie cu cada
checkbaie in camera
checkcamera cu TV
checkincalzire centrala

Cameră triplă

Nr. cameră Baie Capacitate
3 checkda
2 adulți
și
1 copil
phone_in_talk
  • CONTACT UNITATE
    Pricop Catalina
    vezi numerele de telefon

    După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,